Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok
Keresnénk csinos párost normális párost minden finomságra
Esetleg Hölgyet (ha van itt egyáltalán) .Írjatok ránk
Keresnénk csinos párost normális párost minden finomságra
Esetleg Hölgyet (ha van itt egyáltalán) .Írjatok ránk
Sziasztok!
Ma este keresek aktív, hellyel rendelkező aktív partnert (20-40 között) Budapestről. Én 29 vagyok, átlagos/vékony testalkatú.
Ma este keresek aktív, hellyel rendelkező aktív partnert (20-40 között) Budapestről. Én 29 vagyok, átlagos/vékony testalkatú.
Sziasztok, szexhintámba keresek belevaló hölgyet Bp-en, 48 éves normális hetero pasi vagyok
Sziasztok. Nem tart ma, vagy holnap este pár, útó szilveszteri bulit, ahol pasi többest szeretnének össze hozni? Ha volna ilyen, szívesen csatlakozák! Akár helyet is tudok biztosíttani, de a helyem Dunaújvárosba lenne!
Ma este vagy hétvégén szívesen programoznék hölggyel vagy párral, esetleg kisebb party. Hetero keretek között, így pasik ne is írjanak. 33/F
60-70 év közötti, szexuálisan aktív hölgyet keresek, aki partnerrel nem, vagy csak ritkán tudja kielégíteni szexuális vágyait. Ebben a korosztályban pár is érdekel..
Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban... smile
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja..
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.....
Hely lehetősége elengedhetetlen..
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban... smile
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja..
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.....
Hely lehetősége elengedhetetlen..
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Szia
30 eves pasiként keresek párt, vagy kissebb házibulit Pest megyében.
Nagy cicik holgy reszrol nagy elonyt jelent..
30 eves pasiként keresek párt, vagy kissebb házibulit Pest megyében.
Nagy cicik holgy reszrol nagy elonyt jelent..
Ötvenes éveim vége felé járok és ez már az a kor, amikor az ember minden pillanatot megbecsül, mert ki tudja, meddig teheti még…..
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, aki imádja, ha kitartóan, szakértelemmel nyalják, mindenhol..
Akinek belefér egy találkozás egy jóképű, nem bácsis, sportos ötvenessel és volna olyan jó, hogy éltesse benne a reményt és szebbé tegye ezt az időszakot.
Olyan laza lányt, akinek belefér, hogy segítsen a vágyaimat kiélni úgy, hogy közben ő is rendkívül élvezi a különleges együttlétet egy nagy tapasztalattal rendelkező, apja korú férfival.
Csak engedje, hogy akár viszonzás nélkül tegyem, minden más igénye szerint.
Kedves „szívességéért” olyan élményt kap, amit soha nem felejt.
Köszönöm!
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, aki imádja, ha kitartóan, szakértelemmel nyalják, mindenhol..
Akinek belefér egy találkozás egy jóképű, nem bácsis, sportos ötvenessel és volna olyan jó, hogy éltesse benne a reményt és szebbé tegye ezt az időszakot.
Olyan laza lányt, akinek belefér, hogy segítsen a vágyaimat kiélni úgy, hogy közben ő is rendkívül élvezi a különleges együttlétet egy nagy tapasztalattal rendelkező, apja korú férfival.
Csak engedje, hogy akár viszonzás nélkül tegyem, minden más igénye szerint.
Kedves „szívességéért” olyan élményt kap, amit soha nem felejt.
Köszönöm!
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Hello!
Írtam priv üzenetet! (Ez egy válasz bpparos üzenetére (ma 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam priv üzenetet! (Ez egy válasz bpparos üzenetére (ma 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Hali ma szálodába keresek pasit a feleség elcsábítására privátbankár lehet jelentkezni pest
Sziasztok!
Sex partnerem keresném ma délután!Zugló és környéke!
Sex partnerem keresném ma délután!Zugló és környéke!
16 óra körül sárkány center környékén valaki?
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sokan kérdeztétek priviben mikor lesz a következő,ha már a szilveszterről lemaradtatok::2026.01.10.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Újévi köszöntői hangulatban,akik nem tudtak eljönni szilveszterezni!
Morzsa party
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Merülő fűrdő
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Újévi köszöntői hangulatban,akik nem tudtak eljönni szilveszterezni!
Morzsa party
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Merülő fűrdő
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Osszeszokott hármasunkhoz keresünk plusz lány vagy párt
43eves dögös, bevállalós kevés gátlással rendelkező csajszi és 30 éves sportos, laza jófej hetero pasik vagyunk
Utáni tudunk, Budapest és Tatabánya környékén lenne a legjobb.
Privibe
Viber, Google chat, WhatsApp ... elérhetőséget várunk
43eves dögös, bevállalós kevés gátlással rendelkező csajszi és 30 éves sportos, laza jófej hetero pasik vagyunk
Utáni tudunk, Budapest és Tatabánya környékén lenne a legjobb.
Privibe
Viber, Google chat, WhatsApp ... elérhetőséget várunk
Sziasztok,
Szentendre és kke?
Szeretnék egy rendszeres havert találni vagy párt, diszkréció, biztonság adott és elvárt
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Szeretek masszírozni, kényeztetni prosztata masszázs is megy
Szentendre és kke?
Szeretnék egy rendszeres havert találni vagy párt, diszkréció, biztonság adott és elvárt
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Szeretek masszírozni, kényeztetni prosztata masszázs is megy
B.U.É.KSziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.

vazelinator

postmann
Donna Marie