Bi / cuckold párok, írjatok!
Látom helyhianyban szenvedtek.
(Ez egy válasz sportline2020 üzenetére (2025. 06. 13. péntek 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 13. péntek 17:32
(Ez egy válasz sportline2020 üzenetére (2025. 06. 13. péntek 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello van itt pasi aki talizna ma budapesten 40 es párral?helyed legyen utazni tudunk.Bemutatkozo leveled várjuk.
Hello van itt pasi aki talizna ma budapesten 40 es párral?helyed legyen utazni tudunk.Bemutatkozo leveled várjuk.
Ma este hármas kaland Tatabányán a Turulnál? Bemutatkozónk szerint.

Írtunk privátban
(Ez egy válasz parbdpst üzenetére (2025. 06. 13. péntek 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 13. péntek 09:40

Sziasztok !
Szombat estére keresünk egy szimpatikus, hozzánk hasonló párt, adatlapunk szerint.
Pasit nem keresünk! Privát üzit várunk.
Szombat estére keresünk egy szimpatikus, hozzánk hasonló párt, adatlapunk szerint.
Sziasztok!
Extra vékony hölgyet keresnék tartalmas sexre!
Hálás lennék
!
Extra vékony hölgyet keresnék tartalmas sexre!
Hálás lennék

Sziasztok !
Sziasztok!
Párt,hölgyet fogadnék ma extrém helyen!BP.!
Párt,hölgyet fogadnék ma extrém helyen!BP.!
Hali ma tali párok csajok ?
Sziasztok! Mostanában, délután-estefelé keresném párok társaságát. Helyem van Budapesten. Igényes, értelmiségi 29 éves srác vagyok, aki imádja a többes felállás minden formáját. Írjatok bátran.
Csinos, szexi hölgyet keresek szexkapcsolatra.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Extrém a fantáziátok lányok?
A barátnőtökkel szoktatok fantáziálni arrol hogy kettem egy pasival?
De nem akarod a pasid megosztani a barátnöddel?
Gyertek, osztozzatok rajtam a barátnöddel.
Irj nekem, akár fogadóképes is lehetek.
Vagy a szabadban is ki élhetitek kiváncsiságotokat.
A barátnőtökkel szoktatok fantáziálni arrol hogy kettem egy pasival?
De nem akarod a pasid megosztani a barátnöddel?
Gyertek, osztozzatok rajtam a barátnöddel.

Irj nekem, akár fogadóképes is lehetek.
Vagy a szabadban is ki élhetitek kiváncsiságotokat.

Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék Bp-en. Hely van és néhány info az adatlapomon. Hozlak-viszlek, ha szeretnéd..

Sziasztok.Szexpartner párokat,kielégítetlen hölgyeket keresek szex kapcsolatra a XV.kerületben és környékén.50 éves diszkrét ápolt intelligens pasi vagyok.
Sziasztok! Szívesen ismerkednèk, valakivel vagy valakikkel . Helyileg Dömsöd helyem van.
Gyaloglópad (egyben futópad is) - megkímélt Tunturi T50 2010-es modell … hölgyek, párok … érdeklődni privátban … akik eltudják szállítani Budapestről előnyben
Hölgyet vagy párt keresek a hétvégére!
Sziasztok! Házas férfiként olyan párral ismerkednék, ahol a női taggal lehetőség van kettesben találkozni, a férfi tudtával és beleegyezésével. Számomra fontos a kölcsönös tisztelet és nyitottság — a kapcsolat baráti, bensőséges, és vonzalmon alapuló legyen. Nem egyéjszakás kalandot keresek. A részletes bemutatkozásom és igényeim az adatlapomon olvashatók. Ha szimpatikus vagyok, írjatok bátran privátban!