Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok holnap valaki esetleg ?Helyem van Gödöllőn asszonyok lányok párok ?Privi
sziasztok ketten egy punciba dologra nyitott párral ismerkednek ha vannak itt?
Sziasztok! Párommal olyan férfi partnert keresünk Hetero alapon akinek van saját lakása és lehet ott bulizni és cigizni, ő meg esetleg kukkolna minket, vagy igény szerint be is szállna.
Mi 24 évesek vagyunk.
Az se baj ha esetleg ketten vagytok (férfiak)
Nagyobb intim előny lenne. Illetve ha több kört is bírsz.
Illetve a 9 kerület és környéke lenne a legjobb.
Mi 24 évesek vagyunk.
Az se baj ha esetleg ketten vagytok (férfiak)
Nagyobb intim előny lenne. Illetve ha több kört is bírsz.
Illetve a 9 kerület és környéke lenne a legjobb.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok.Olyan párt fogadnék ma a Tisza tónál ahol a férfi tag szeri nézni ha párját előtte szopatják dugják a medencében egy méretes szerszámmal.
Extra kitartó, állítólag jófej , laza srác vagyok
Odalent 22cm és jó vastag
180/88kg. Kék szemű,barna hajú 30 éves
Szívesen találkoznék párokkal, nőkkel
Zuglóban van helyen, de utazom Budapest +100km-t akár. Szívesen
Odalent 22cm és jó vastag
180/88kg. Kék szemű,barna hajú 30 éves
Szívesen találkoznék párokkal, nőkkel
Zuglóban van helyen, de utazom Budapest +100km-t akár. Szívesen
Sziasztok, kis mellű, vékony hölgyet keresek rendszeres, diszkrét találkozásokhoz Budapesten.
Ma estére keresnénk az adatlapunk szerint pasit aki erotikus masszázsban részesítené a hölgyet, aki viszonzásként kiveri és leszop. Dugás nincs ! Csak privát üzenetet várunk ! Ne ide írj !
Sziasztok! Ma keresek hölgyet, vagy párt! Sokmindenre nyitott pasikét meglátogatnalan! Nem a legfiatalabb evjaratkent, de ha megigérem ott vagyok.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
A mai napon Pilisvörösváron vagy környékén szeretnék partnert találni izgalmas kikapcsolódáshoz. Nálam, nálad, szabadban, autóban… Bármilyen helyzetben szívesen találkoznék hölggyel, párral(hetero alapon).
Írj üzenetben, ha te is kalandra vágysz! 45é, normál alkatú férfi vagyok
Írj üzenetben, ha te is kalandra vágysz! 45é, normál alkatú férfi vagyok
Gyaloglópad (egyben futópad is) - megkímélt Tunturi T50 2010-es modell … hölgyek, párok … érdeklődni privátban … akik eltudják szállítani Budapestről előnyben
Párok lányok nem ismerkednek Cegléden a laska fesztiválon egy igényes jófej pasival?
Sziasztok!
Holnap este pár vagy hölgy Budapest és környékén?
Holnap este pár vagy hölgy Budapest és környékén?
50 éves korig keresek mai esetleg holnapi napra unatkozó hölgyet, kellemes idötöltés reményében
Egy kulturált 45 éves pasi vagyok

Egy kulturált 45 éves pasi vagyok

Fiatal lány? No az nekem is jöhetne!
Fiatal lánnyal szívesen megismerkedne egy nagyon aktív, egyedülálló daddy kemény, átlagnál nagyobb farokkal.

sziasztok vannak e itt olyan pasik akit nagyon izgatna ha elotte kényeztetik dugjak a nejet? Hely kellene utazni tudnek!
Valaki Törökbálint auchan glory????