Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni. Szívesen kukkolok!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN,
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni. Szívesen kukkolok!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN,
Sziaszok! Keresek ma estére budapesten hölgyet (lehet idős is, vagy esetleg pár) aki csak simán minden gond nélkül kézzel kielégít? Egy jó kézimunkát keresek csupán
. Cserébe ujjal izgathatom, vagy ha párról van szó, a férj vagy barát nyugodtan végignézheti.

Partnerem születésnapi meglepetésére keresek alárendelt PÁRT, biszexualitás mindkét részről elvárt!
Csürörtökön 12 órától a 13. kerben, csak akkor és csak ott tudunk fogadni benneteket. Erősen BDSM jellegű randi, partnerem kiszolgáltatott helyzetét kell kihasználni, de csakis az én utasításaimnak megfelelően. Az önálló gondolatokat hagyjátok otthon!
Kérem csak komoly szándékkal keressetek, csak akkor, ha a feltételeim megfelelőek. Nincs de, meg ha, meg nem lehetne-e! Az a felállás, amit leírtam.
Nő: 44év, 172 cm, 60 kg, Férfi: 47 év, 182 cm, 110 kg.. Korban hasonlót vagy fiatalabbat keresek. Nincs kávézgatás, csak amit én megengedek.
Csürörtökön 12 órától a 13. kerben, csak akkor és csak ott tudunk fogadni benneteket. Erősen BDSM jellegű randi, partnerem kiszolgáltatott helyzetét kell kihasználni, de csakis az én utasításaimnak megfelelően. Az önálló gondolatokat hagyjátok otthon!
Kérem csak komoly szándékkal keressetek, csak akkor, ha a feltételeim megfelelőek. Nincs de, meg ha, meg nem lehetne-e! Az a felállás, amit leírtam.
Nő: 44év, 172 cm, 60 kg, Férfi: 47 év, 182 cm, 110 kg.. Korban hasonlót vagy fiatalabbat keresek. Nincs kávézgatás, csak amit én megengedek.
Sziasztok. Jön valaki akivel lehetne találkozni Romhányba az autós találkozóra? Nincs időm fórumot olvasni privátban írj légyszíves
Dél Pest megyében bi párral ismerkednék,nagyfarkú pasi is szóba jöhet ….
Sziasztok valaki ma Budapesten keleti környékén nem szeretne szopatni egy Igényes, szopni szerető és tudó 23 éves átlagos alkatú srácot?
Sziasztok, Bp-en keresek szexi ruhákat kedvelő hölgyet. Akár napközben is.. Hozlak-viszlek, ha szeretnéd!
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
28-án Szombaton napközben,lenne Pár vagy esetleg Lány aki meghívna magukhoz huncutkodni kicsit minket?
Privát üzit kérnénk
Privát üzit kérnénk
Sziasztok.Hölgyet fogadnék 9ig Gödöllőn.Várom leveled.
Estét.
Pesten ,16.ker környékén Is,ebben a remek időben Hölgy,
egy kis (orális) játszadozásra Ma . outdoor Is
Pesten ,16.ker környékén Is,ebben a remek időben Hölgy,
egy kis (orális) játszadozásra Ma . outdoor Is
Sziasutok! Part vagy lanyt keresük csütörtökön nappali játszadozásra
Sziasztok! Szűz sportos srácként keresek högyet vagy párt hetero alapon, akik szívesen segítenének nekem. Pest és környéke.

Sziasztok
Jön valaki akivel lehetne találkozni Romhányba az autós találkozóra? Nincs időm fórumot olvasni privátban írj légyszíves.
Jön valaki akivel lehetne találkozni Romhányba az autós találkozóra? Nincs időm fórumot olvasni privátban írj légyszíves.
Sziasztok
Hölgyek, párok valaki tervez a nyáron több napos Balcsi kört?
Sziasztok
Sziasztok!
Pisi szexet kedvelő hölgyet vagy párt keresek Délegyháza, Solt térségben holnap napközben találkozása.Egyéb bi és bizar szex is érdekel
Pisi szexet kedvelő hölgyet vagy párt keresek Délegyháza, Solt térségben holnap napközben találkozása.Egyéb bi és bizar szex is érdekel
Cegléd Nagykőrös bi pár esetleg?
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár mai nap során is. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.