Holnap estére, éjjelre keresek partnert hölgy vagy pár személyében. Érd vagy Bp játszanak, autóm van, mobilis vagyok. 18/4 kitartó, borotvált intimmel tudok szolgálni.

Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk ma este!
Utazni tudok, Viber, Whatsapp, Google chat van. Írjatok bátran!
Rendszeres diszkrét partnert keresek. Pasit, párt orálra. Én neked, viszonzás kizárt.
Most Budaörs környékén szopatnám kemény metélt faszom nővel!!
Ma este vagány pasit keresünk.
Sziasztok, ma délelőtt 10-13h kb èrden leszek.. esetleg bi kaland?
a párosunk ffi tagja
a párosunk ffi tagja
Sziasztok!
Budapesten 16 kerületben ,rendszeresen kényeztethető nőt keresek ! Heteró alapon, pár is szóba jöhet ! Valóban 23-cm es cerkával rendelkezem.
Budapesten 16 kerületben ,rendszeresen kényeztethető nőt keresek ! Heteró alapon, pár is szóba jöhet ! Valóban 23-cm es cerkával rendelkezem.
Ma éjjelrenkeresek partnert (de péntekig minden este o.k.) hölgy vagy pár szeméjében. Érd vagy Bp Érdhez közel eső kerületei játszanak, autóm van, mobilis vagyok. 18/4 kitartó, borotvált intimmel tudok szolgálni.
2025.08.17.én szauna felöntéseket tartok15.00-19.00 ig! Duplicatos Ludos Nudista wellness szórakoztató swinger parkban!Aki a csoportunkban nincs,az jelezze viberre ahogy szokta!!.Őrbottyán .Aki szeretne jönni,privát jelentkezzen.Meli
Ma este szopnék Budapesten belül. Helyem nincs.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Mindent vállalsz?Mindenhol? Nyáriszünet?
(Ez egy válasz Oneobject25 üzenetére (tegnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:30

Sziasztok!
Párokat és szóló hölgyeket egyaránt keresek.
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Sziasztok!
Puszi
Puszi
Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk ma este!
Párosunkból a nő vagyok. Páromat a Férfit szeretném meglepni nővel, nőkkel. Lehet ugy hogy csak ő, de én is csatlakozhatok. Férfiakat kizárjuk. Maximum ha egy páros nőjét kapjuk kölcsön, akkor nézheti
Sziasztok!
Péntek délelőtt szívesen becsatlakoznánk egy biszex hölgytagú, 40+ párhoz.
Péntek délelőtt szívesen becsatlakoznánk egy biszex hölgytagú, 40+ párhoz.
Imádok hosszan, érzékien puncit nyalni. Hölgy jelentkezést várom, aki ezt szereti is. Nemdhonyázó, ápolt, egyedülálló férfi vagyok. Helyem, autó is van. Fotó a társkeresős adatlapomon.
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt nem egy menetes szexre. A héten minden péntekig minden este/éjjel szabad vagyok (péntek este is). Autóm van, menni is tudok, de Érden helyet is tudok biztosítani, illetve autós kaland/szabadban szex is opció izgalmas helyeken. Bp és Érd vonzáskörzetében keresek, de fogadni távolabbról érkezőket is tudok persze.