Szia mindenki. Nőt vagy párt keresek rendszeres diszkrét találkozásra. Vác és környéke előny. Privátban várom a jelentkezést.
2025.08.30.án 19 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata! A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye:
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Medence használat
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Az est étkezést tartalmaz!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
szalonna sütés!!
Előre jelzés mindenképpen szükséges,az ételek miatt!!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye:
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Medence használat
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Az est étkezést tartalmaz!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
szalonna sütés!!
Előre jelzés mindenképpen szükséges,az ételek miatt!!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Ma valaki Pest és kösrnyéke ?
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet hosszútávra, diszkrét szexkapcsolatra. Elsősorban Érden vagy a 9., 11., 22. kerületek valamelyikében, hétköznapokon munka előtti és/vagy utáni pásztorórákra, alkalmanként (havi 1-2 alkalommal) péntek esti/éjszakai hosszú, több órás szexcsatákra. Hely kell.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Teljesíteném minden vágyatokat, amire "utasítást, parancsot" adtok, kérdés vagy fenntartás nélkül.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Teljesíteném minden vágyatokat, amire "utasítást, parancsot" adtok, kérdés vagy fenntartás nélkül.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok!
Idősebb hölgy fiatal srác pároshoz társulnék. Izgat a nagy korkülönbség.
Nézőként is, ha izgat benneteket, de résztvevőként is.
V
Idősebb hölgy fiatal srác pároshoz társulnék. Izgat a nagy korkülönbség.
Nézőként is, ha izgat benneteket, de résztvevőként is.
V
sziasztok olyan pasit keresnek akit izgatna ha elotte dugjak hasznaljak a feleseget! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Igényes 27 éves budapesti srác vagyok, idősebb hölggyel ismerkednék. Ha bármire kíváncsi vagy, írj bátran

Sziasztok . Budapest és Déli vonzáskörzetében kellemes Párral szeretnék ismerkedni !
Sziasztok!
Igényes, csinos, negyvenes, szexorientált párként párokat keresünk hksszú távú baráti és szexkapcsolatra.
Igényes, csinos, negyvenes, szexorientált párként párokat keresünk hksszú távú baráti és szexkapcsolatra.
Sziasztok!Szívesen vennék részt 3-as ban mint néző,esetleg videó es képek készitését is megegyezés szerint vállalom

Sziasztok szép napot mindenkinek keresnék budapesti nagyon diszkrét szelíd úriembert aki szeret női szexi cucokba szeretkezni akár hosszú távra akár alkalmilag helyed legyen csak komoly érdeklődők jelentkezését várom írj Budapest
Esztergom környékén cumiznék
Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Sziasztok
Van olyan pár, aki ma este keres férfit, szívesen csatlakoznék.
Van olyan pár, aki ma este keres férfit, szívesen csatlakoznék.

Sziasztok .. hölgy partnert keresek a mai napra aki ismerkedne , kalandozna ..

Vecsés és környékén keresek elsősorban nőt ( vagy párt ), akinek van helye, és alkalmanként szívesen befogadna egy napra ( éjszakára ), hogy kellemesen együtt töltsük az időt...
46 éves, ápolt, normális ffi vagyok. Kukkolástól kezdve bármilyen "játékban" benne vagyok, ami mindenkinek örömet okoz.
Várom üzeneted!
46 éves, ápolt, normális ffi vagyok. Kukkolástól kezdve bármilyen "játékban" benne vagyok, ami mindenkinek örömet okoz.
Várom üzeneted!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?