Estére keresek Budán szopatni szopni stb.
Én is nagyon vágynák egy kis pici gyöngyszemre! Lehetne egy kaland, de ha úgy alakul, egy életre.
Sziasztok!
Pár vagy hölgy ma este szivesen kalandozna?
Pár vagy hölgy ma este szivesen kalandozna?
Kerepes Kistarcsa Szilasliget Mogyoród felé benne vagyok bármi be.. vékony alacsony pici de jó lenne
Valaki telegram ismi dumcsi majd ami alakul???
Ma estére 21 órára keresnénk adatlapunk szerint masszírozni tudó férfit, aki lakásunkon megmasszírozná párosunk hölgytagját ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok!
BP.,most?
Hely ok.!
BP.,most?
Hely ok.!
Isaszeg-Dány?
Privátba írj
Privátba írj
DISZKRÉT partnert keresek. Pasit, orálra. Én neked, viszonzás kizárt.
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok MA FOGADNÉK Szarvason igényes házaspárokat 3mas izgalomra, gyönyörű szép wellness környezetbe szuper hangulatos teraszon 7 személyes jakkuzival szaunával gyönyörű kert, csend paradicsomba? szomszéd mentes övezetbe magánterületen. Közvetlen barátságos 25-50 es házaspárokat várok. Akár másik párokkal is johettek többen is, ha van ismerősötök, egy szuper kikapcsolódásra. Természetesen maximális diszkréció melett . Jó magam ápolt udvarias úriember vagyok. Levélbe írjatok , fantasztikus közérzet , fények jakkuzi zene italozás stb. Tapasztalt férfi vagyok, kezdőket is szívesen várok.
Nagykőrös, most éjszaka erre járó autós lesz? Kocsidban szivesen leszoplak! Meg is baszhatsz, ha akarsz. Passzív köcsög vagyok. Kor, alkat mindegy. Számba, arcomra, seggemre mehet. 24h-04h között üzenhetsz és tali! Nagykőrös
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Jól hangzik
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2025. 09. 27. szombat 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 27. szombat 09:07

A legutóbbi kis gruppen sikerére tekintettel, ismét szerveznénk egy kis szeánszt. A felállás ugyanaz, barátnőm kikötve szajpecekkel, szemkötővel pucéran várja, hogy megbasszák. Csak jössz bemész megbaszod vagy ha már van másik srác megbasszátok keményen és mész. Érdeklődni privátban.
Ráckeve környékén most lány/pár hetero mókára? hely van. akár szakszerü masszázs is.
Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Újpest-központ közelében nagyfarkú, sportos pasi, aki párt fogadna ma? Enyhe bi előny, de nem feltétel.
Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Utazni tudok!
Sziasztok! Most hétvégén meg hétfőn találkoznék hölggyel / párral kisebb nagyobb összegabajodásra
35 éves normál alkatú heteró férfi vagyok

Sziasztok! Hétvégére keresnék bevállalós, kíváncsi hölgyet, vagy ilyen taggal rendelkező párt hetero alapon.