2025.12.17-18.án 15.00 tól kapunyitás !Duplicatos Ludos Nudista szórakoztató wellness,és swinger park!Őrbottyán
17.00 órától szauna szeánszokat tartunk ünnepi hangulatban 21.00 ig!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
17.00 órától szauna szeánszokat tartunk ünnepi hangulatban 21.00 ig!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Csütörtök este várok minden jóra ráérő hölgyeket első sorban Pesten 9 ker szállodában van helyem. Privátban jelentkezzetek.
Sziasztok.
Hölgy Pesten Vagy szűk környékén Mai nap, akár 1 óra múlva Is jó, Kalandra
Hölgy Pesten Vagy szűk környékén Mai nap, akár 1 óra múlva Is jó, Kalandra
Vasárnapra keresünk párt!
Hölgyet part keresek ma estére Budapesten . Át utazoban vagyok holnapig enyhe bi passzív sportos srac vagyok
Sziasztok! Ma éjszaka 11-től valaki hölgy,pár, esetleg enyhén bi pasi Vecsésen? Privát üzenetben
Ma este hölgyekkel vagy párokkal találkoznék Biatorbágyon sajnos kamionnal nem nagyon tudok mozogni
A mai este folyamán Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok! Ma napközben párral találkoznek! Ésszerű távolságon belül utazni tudok
Sziasztok
Szopni szerető imádó Nőt vagy párt keresek ma kora este!
Privátba írjatok!
Szopni szerető imádó Nőt vagy párt keresek ma kora este!
Privátba írjatok!
Az idei utolsó szerdai swinger maraton a Club Paradise-ban
10-15-ig a hagyományosan legnagyobb nappali parti. Most kell még egy kicsit játszani, mert a következő ilyen parti csak január 7-én lesz
És este pedig 18-24-ig, egy kis hétközi SZAUNA party, szaunával, jacuzzival és persze egyéb finomságokkal.
A szaunában csokis, jeges, mézes felöntések. Központban a relax, de persze bármi egyéb is megtörténhet.
10-15-ig a hagyományosan legnagyobb nappali parti. Most kell még egy kicsit játszani, mert a következő ilyen parti csak január 7-én lesz
És este pedig 18-24-ig, egy kis hétközi SZAUNA party, szaunával, jacuzzival és persze egyéb finomságokkal.
A szaunában csokis, jeges, mézes felöntések. Központban a relax, de persze bármi egyéb is megtörténhet.
Sziasztok. Mai napbtalalkoznek holgyel vagy partal napkozben. Budapest vagyvszigetszentmiklos kornyeken .
Irj ha benne lennel.
Irj ha benne lennel.
Unatkozom itthon egyedül vigyor2
Sziasztok !
Párt keresünk Budapesten ,ma estére ,fogadni és utazni is tudunk .
Párt keresünk Budapesten ,ma estére ,fogadni és utazni is tudunk .
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok ! Valaki március 15 tér és környéke ?
Örömmel szopnék autóba , vagy akár egy nyilvános wc be
Nekem nincs autóm
Közben nézheted exem képeit videóit
17:00 környékén
Átlagos 23 éves srác vagyok
Örömmel szopnék autóba , vagy akár egy nyilvános wc be
Nekem nincs autóm
Közben nézheted exem képeit videóit
17:00 környékén
Átlagos 23 éves srác vagyok
Sziasztok, szexhintámba várom vállalkozó kedvű hölgy jelentkezését Bp-en
Valakinek van.nagyseggu husi barátnője.usmerose vagy rokona???
A mai este folyamán Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!

vazelinator

hooooll