sziasztok, bp-en vagy környékén keresek hölgyet az adatlapom szerint. 48 éves hormális, hetero pasi vagyok
Adatlapunk szerinti pasit keresünk akit lakásunkon fogadnánk ma este ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Bi párt keresnék aki vállalja is magát! Képeim sajátok de megijedni nem kell! Egészen vállalható vagyok, söt még humorom is van! Ha unatkoztok két ünnep között állok rendelkzésetekre! Helyem van! Hűtött szörpökkel!
Sziasztok.
Párt keresünk a két ünnep közötti időszakra.
Helyünk van de utazni is tudunk.
Párt keresünk a két ünnep közötti időszakra.
Helyünk van de utazni is tudunk.
☺️☺️
(Ez egy válasz Matahari2057 üzenetére (ma 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:55
Sziasztok! Bi párként keresünk 2025 Szilveszterére bi Férfit.
Részletek privàtban. ☺️
Részletek privàtban. ☺️
Sziasztok holnap délelőtt keresek Budapesten párt vagy hölgyet.
Párral találkoznek ismerkednék hosszabb távra! Izgatna a fotózás videózás is! Akár már a két ünnep közt
Sziasztok! A két ünnep közt keresek part, a hölgy örömére, akár hosszabb távra is. Az utazás nem akadály
Sziasztok! Bi párként keresünk 2025 Szilveszterére bi Férfit.
Részletek privàtban. ☺️
Részletek privàtban. ☺️
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok este valaki 2 kerület Adyliget környékén? Üdv Attila
Sziasztok
Ma keresek valakit közös prostizashoz
Felesbe tolhatjuk vagy akar fizetem ha ugyvan
Irjatok
Ma keresek valakit közös prostizashoz
Felesbe tolhatjuk vagy akar fizetem ha ugyvan
Irjatok
DISZKRÉT partnert keresek. Férfinak, kézimunka, estleg orál napközben vagy korán reggel. Én neked, viszonzás kizárt
Éjjel valaki 10 14 . Kerben ?
Helybéli 18F érdekes lehet?
(Ez egy válasz Cegledpar üzenetére (2025. 12. 21. vasárnap 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 21. vasárnap 06:14
Hármas játékokhoz keresünk szingli fiút vagy lányt korban és távolságban közel hozzánk.
Felejthetettlen Szilveszteri party:: 2025.12.31.én 17.00 órai kapunyitással elkezdjük az évet búcsúztatni!!Szeretettel várunk a Duplicatos Ludos nudista wellness,szórakoztató sw parkban,egy élvezetes ,vidám,zenés gátlásoktól mentes swinger és wellness buliba!!
A jó bevált programjaink ! max 30 fő jöhet a túljelentkezés miatt !
-Érkezés,-Welcome drink,Ismerkedés a társasággal,Buli szervezése magatoknak,masszázsjegyek szétosztása
-Masszázsjegyek leadása,jelentkezés a masszőrnél
-Ünnepi vacsoráig: Jakuzzi,(Kinti forró hidrodézsa), masszázs,koktélbár,hangolódás az éjszakára
-Szauna 18.00 órától használható,A szauna mesterekkel 20.00 kor kezdődnek a felöntések. Kb hajnal 2 óráig tartanak!
-Szobák használata folyamatosan használható!Tegyetek magatok alá mindenképpen lepedőt!
-Étkezés(Kemencés ételek,sültek)
-Zene,buli beindul!
-Éjfélkor ünnepi köszöntő
-Tombola
2026 menü:Virsli, lencse.Mulatás hajnalig!
Helyszínünk
Őrbottyán.
Viber:
Szállásunk betelt!! Kapuzárás 5.00 órakor
A jó bevált programjaink ! max 30 fő jöhet a túljelentkezés miatt !
-Érkezés,-Welcome drink,Ismerkedés a társasággal,Buli szervezése magatoknak,masszázsjegyek szétosztása
-Masszázsjegyek leadása,jelentkezés a masszőrnél
-Ünnepi vacsoráig: Jakuzzi,(Kinti forró hidrodézsa), masszázs,koktélbár,hangolódás az éjszakára
-Szauna 18.00 órától használható,A szauna mesterekkel 20.00 kor kezdődnek a felöntések. Kb hajnal 2 óráig tartanak!
-Szobák használata folyamatosan használható!Tegyetek magatok alá mindenképpen lepedőt!
-Étkezés(Kemencés ételek,sültek)
-Zene,buli beindul!
-Éjfélkor ünnepi köszöntő
-Tombola
2026 menü:Virsli, lencse.Mulatás hajnalig!
Helyszínünk
Őrbottyán.
Viber:
Szállásunk betelt!! Kapuzárás 5.00 órakor
most kecskehegyi parkoló? 33 sportos pasi!
Ma estére keresünk olyan biszex pasit,akivel dugnék,a kedvesem nézné,aztàn belecsapunk a közös élvezetekbe. Szőrös,fazonírozott,túlsúlyos férfiak ne keressenek!
Köszi...
Köszi...

vazelinator

Corina Clark