sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Jó Estét, Kellemes ünnepet.
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki ma estére 1 magányos nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés ,vonzalom és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy estére, írj bátran. T
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki ma estére 1 magányos nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés ,vonzalom és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy estére, írj bátran. T
sziasztok, bp-en vagy környékén keresek hölgyet az adatlapom szerint. 48 éves hormális, hetero pasi vagyok
Akár ma/holnap estére is...
Sziasztok,
ha egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így.
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok,
ha egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így.
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok!
Megkivantam egy finom kezet aki el el elveztetne kocsijában! 13.ker. Ide jössz be szállok elő veszem és már csinálhatod is! Sok jön!
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok!
Budapesten és környékén párhoz csatlakoznék!
Budapesten és környékén párhoz csatlakoznék!
Ismerkednénk az adatlapunk szerint ,szimpátia alapon
Nekem letelt a karácsonyi rohangálás. Unatkozó hölgyet szívesen fogadnék társaságnak, masszázs lehetőség is adott (BP. 9-10 ker. határa) vagy megyek én is szívesen. 33F
Adatlapunk szerinti pasit keresünk akit lakásunkon fogadnánk ma este ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Budapesti nő ma éjszaka kalandra?
Hölgy partnert keresek éjszakára Monor környéke , hely van csak a partner hiányzik
Izgalmasan hangzik
(Ez egy válasz NagyesVastag22cm üzenetére (2025. 12. 24. szerda 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 24. szerda 08:00
Hármasunkhoz nőt vagy párt keresünk
Jelenlegi felállás 2ferfi 1 nő, ezt szeretnénk bővíteni
Női tagunk 45 éves, jól karbantartott
Mi srácok 31 évesek vagyunk, jofejek sportosan, nagy farokkal
Budapest, Tata, Tatabánya környékén keresünk
Jelenlegi felállás 2ferfi 1 nő, ezt szeretnénk bővíteni
Női tagunk 45 éves, jól karbantartott
Mi srácok 31 évesek vagyunk, jofejek sportosan, nagy farokkal
Budapest, Tata, Tatabánya környékén keresünk
Budán fogadnék biszexelni szexpartnert, partnereket!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
2025.12.27.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Karácsonyi uzsi batyus buli!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Pároknak 16000ft/ pár .Egyedülállóknak 8000ft
Helyszín:Őrbottyán.Ősz u 25
Viber:302349600
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Karácsonyi uzsi batyus buli!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Pároknak 16000ft/ pár .Egyedülállóknak 8000ft
Helyszín:Őrbottyán.Ősz u 25
Viber:302349600
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet
Fantasztikus Szilveszteri party:: 2025.12.31.én 17.00 órai kapunyitással elkezdjük az évet búcsúztatni!!Szeretettel várunk a Duplicatos Ludos nudista wellness,szórakoztató sw parkban,egy élvezetes ,vidám,zenés gátlásoktól mentes swinger és wellness buliba!!
A jó bevált programjaink ! max 30 fő jöhet a túljelentkezés miatt !
-Érkezés,-Welcome drink,Ismerkedés a társasággal,Buli szervezése magatoknak,masszázsjegyek szétosztása
-Masszázsjegyek leadása,jelentkezés a masszőrnél
-Ünnepi vacsoráig: Jakuzzi,(Kinti forró hidrodézsa), masszázs,koktélbár,hangolódás az éjszakára
-Szauna 18.00 órától használható,A szauna mesterekkel 20.00 kor kezdődnek a felöntések. Kb hajnal 2 óráig tartanak!
-Szobák használata folyamatosan használható!Tegyetek magatok alá mindenképpen lepedőt!
-Étkezés(Kemencés ételek,sültek)
-Zene,buli beindul!
-Éjfélkor ünnepi köszöntő
-Tombola
2026 menü:Virsli, lencse.Mulatás hajnalig!
Helyszínünk
Őrbottyán.
Viber:
Szállásunk betelt!! Kapuzárás 5.00 órakor
A jó bevált programjaink ! max 30 fő jöhet a túljelentkezés miatt !
-Érkezés,-Welcome drink,Ismerkedés a társasággal,Buli szervezése magatoknak,masszázsjegyek szétosztása
-Masszázsjegyek leadása,jelentkezés a masszőrnél
-Ünnepi vacsoráig: Jakuzzi,(Kinti forró hidrodézsa), masszázs,koktélbár,hangolódás az éjszakára
-Szauna 18.00 órától használható,A szauna mesterekkel 20.00 kor kezdődnek a felöntések. Kb hajnal 2 óráig tartanak!
-Szobák használata folyamatosan használható!Tegyetek magatok alá mindenképpen lepedőt!
-Étkezés(Kemencés ételek,sültek)
-Zene,buli beindul!
-Éjfélkor ünnepi köszöntő
-Tombola
2026 menü:Virsli, lencse.Mulatás hajnalig!
Helyszínünk
Őrbottyán.
Viber:
Szállásunk betelt!! Kapuzárás 5.00 órakor

vazelinator

Victoria Morgan