Szivesen csatlakoznek parhoz ma B.p-en
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
sziasztok, bp-en vagy környékén keresek belevaló hölgyet. 48 éves hormális, hetero pasi vagyok
Szilveszteri party:: 2025.12.31.én 17.00 órai kapunyitással elkezdjük az évet búcsúztatni!!Szeretettel várunk a Duplicatos Ludos nudista wellness,szórakoztató sw parkban,egy élvezetes ,vidám,zenés gátlásoktól mentes swinger és wellness buliba!!A jelentkezést 30.án lezárjuk
A jó bevált programjaink ! 1 párnak van még lehetősége jönni!!
-Érkezés,-Welcome drink,Ismerkedés a társasággal,Buli szervezése magatoknak,masszázsjegyek szétosztása
-Masszázsjegyek leadása,jelentkezés a masszőrnél
-Ünnepi vacsoráig: Jakuzzi,(Kinti forró hidrodézsa), masszázs,koktélbár,hangolódás az éjszakára
-Szauna 18.00 órától használható,A szauna mesterekkel 20.00 kor kezdődnek a felöntések. Kb hajnal 2 óráig tartanak!
-Szobák használata folyamatosan használható!Tegyetek magatok alá mindenképpen lepedőt!
-Étkezés(Kemencés ételek,sültek)
-Zene,buli beindul!
-Éjfélkor ünnepi köszöntő
-Tombola
2026 menü:Virsli, lencse.Mulatás hajnalig!
Helyszínünk
Őrbottyán.
Viber:
Szállásunk betelt!! Kapuzárás 5.00 órakor
A jó bevált programjaink ! 1 párnak van még lehetősége jönni!!
-Érkezés,-Welcome drink,Ismerkedés a társasággal,Buli szervezése magatoknak,masszázsjegyek szétosztása
-Masszázsjegyek leadása,jelentkezés a masszőrnél
-Ünnepi vacsoráig: Jakuzzi,(Kinti forró hidrodézsa), masszázs,koktélbár,hangolódás az éjszakára
-Szauna 18.00 órától használható,A szauna mesterekkel 20.00 kor kezdődnek a felöntések. Kb hajnal 2 óráig tartanak!
-Szobák használata folyamatosan használható!Tegyetek magatok alá mindenképpen lepedőt!
-Étkezés(Kemencés ételek,sültek)
-Zene,buli beindul!
-Éjfélkor ünnepi köszöntő
-Tombola
2026 menü:Virsli, lencse.Mulatás hajnalig!
Helyszínünk
Őrbottyán.
Viber:
Szállásunk betelt!! Kapuzárás 5.00 órakor
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
40es 190/92 19/6 pasi keres
Dányból van itt srác?
Diszkréció alap!
Privátba írj!
Diszkréció alap!
Privátba írj!
DISZKRÉT partnert keresek. Pasiknak, kézimunka, estleg orál napközben vagy korán reggel. Én neked, viszonzás kizárt.
Biszex párt keresek mára Pest környékén.
Sziasztok.
39 éves magyar férfi vagyok. A III-kerületben kerenék lányt illetve párt.
39 éves magyar férfi vagyok. A III-kerületben kerenék lányt illetve párt.
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös örömökre.
Szia most tali ?
(Ez egy válasz giveitatry üzenetére (2025. 12. 28. vasárnap 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 28. vasárnap 08:07
IX. kerben keresek diszkrét, tabumentes kalandra. 36 éves, nem független, férfias, uni, bisex srác vagyok, 20-as intimmel. Helyem van.
Párral ismerkednék hosszú távra!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
IX. kerben keresek diszkrét, tabumentes kalandra. 36 éves, nem független, férfias, uni, bisex srác vagyok, 20-as intimmel. Helyem van.
50 éves macis, ápolt, borotvált, perverz pasiként keresem hölgyek, párok társaságát! Imádom a spermás játékokat! Teliélvezett puncit, segget, melleket stb nyalnék!(nem gond, ha nem az enyém)
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Sziasztok ,ma este 21 óra után autóban szopnék szép faszt
Hétfőre keresek hölgyet vagy párt Bp-Kecskemét-Szeged vonalon! Írjatok privát üzenetet, amennyiben benne vagytok egy találkozóban!
Hejhó! Valaki Pécel-Komàrom útvonalon egy kis huncutkodás? Írjatok bàtran!
Párt fogadnànk most ,de utazni is tudunk !

vazelinator

toratoratora