Sziasztok! Olyan párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten a nagy méretet kedvelik, vagy csak kipróbálnák, hogy milyen! Magas, sportos alkatom van, képeim vannak, utazni tudok! Helyileg Debrecen :P
38 éves szőrtelen nőies fiú szopna autóban vác-fót-veresegyház útvonalon,hely van,le is videózhatsz,idősebbek előnyben!le is köphetsz,le is nyelem!igény szerint parókát is felveszek,házhoz is megyek.
Szerdánként 2 részletben swinger maraton a Club Paradise-ban...
10-15-ig a hagyományosan legnagyobb nappali swinger foglalkozás. Határozottan célirányos foglalkozásokkal.
És este pedig 18-24-ig, egy kis hétközi SZAUNA party, jacuzzival és persze egyéb finomságokkal.
A szaunában csokis, jeges, mézes felöntések szaunamesterekkel.
xoxo
Mariann
p4u
10-15-ig a hagyományosan legnagyobb nappali swinger foglalkozás. Határozottan célirányos foglalkozásokkal.
És este pedig 18-24-ig, egy kis hétközi SZAUNA party, jacuzzival és persze egyéb finomságokkal.
A szaunában csokis, jeges, mézes felöntések szaunamesterekkel.
xoxo
Mariann
p4u
Sziasztok január 22 estére keresek párt vagy hölgyet Budapesten XIV. Kerületbe hellyel rendelkezem. Egész estére akár ☺️
Sziasztok, egy bevallós nőt keresek, hogy egy plázában, próbafülkében ismerkedjünk
Del BP, parok,soft...
Adatlapom szerint, a közelembe keresek.
Köszönöm
Köszönöm
Anált kedvelő hölgyet keresek, titkos hosszútávú diszkrét kapcsolatra...
Sziasztok! 40 éves, házas, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt alkalmi vagy rendszeres együttlétekre. Megfelelő partner számára már péntek vagy szombat estére/éjjelre szabaddá tudom tenni magam, de nem rohanok, kellő ismerkedés után később is találkozhatunk, előttünk az év és az élet. Priviben keress(etek) és beszéljünk!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Szia,csak kemény vagy nagy is?
(Ez egy válasz adam.o üzenetére (2026. 01. 04. vasárnap 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
A jövöhéten napközben találkoznék bi párral, vagy uni bi pasival pest kornyeken! Helyem megoldható.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
kemény farkú pasi ismerkedne
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok olyan part keresunk , akinek ne gond hogy parosunk holgy tagja csak a holgyel lenne.
Diszkrét pasit keresek. Kézimunka, estleg orál nálam. 11 ker. Én neked, viszonzás kizárt.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok! 40-es sok mindenre nyitott férfi vagyok. Kötetlen, laza időtöltésre keresek partnert, partnereket. Minél kevesebb a tabu, annál jobb. Intim 21/6, ha számít.
Sziasztok Dunaujvarosbol megyek ma a xix keruletbe az utvonalon szivesen talizok

vazelinator

Jimbo72
Poppy