Helyel
Sziasztok ma délután 6 körül helyelmrendelkezö nagy faeku ffi minimum 19-20 cm.
Kedves hölgyek, párok!
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van) keresi új gazdáját smile Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van) keresi új gazdáját smile Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
Diszkrét párt keresek....
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
A kapcsolati info lemarad
acsabi1991@gmail.com, vagy viber, whatsapp 30 792 4914
acsabi1991@gmail.com, vagy viber, whatsapp 30 792 4914
Budapesti nőt keresek, diszkrét kapcsolatra. A többit megbeszéljük privátban.
Én 34 éves, magas, igényes.
Én 34 éves, magas, igényes.
Sziasztok! A következő két hétben valamikor - nincs kőbe vésve mikor - hétköznap napközbeni és/vagy péntek esti/éjjeli, több órás szexmaratonra keresnék hölgyet vagy párt, aki bírja is az iramot és szeret hosszan, több meneten és élvezésen át, változatosan szexelni.
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk.
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk.
Puncimániás,fehérneműregerjedő kiváncsi hetero urat srácot keresek közös hokizáshoz,miközben puncis képeket,videókat nézünk.Inkább esténk érek rá vagy hétvégén,de helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha el is tudsz jönni!Igényes ápolt fiatal srác vagyok!Hitegetők,igérgetők levelezgetők kérem NE!Köszönöm!
sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék hosszabb távra.. normális 48 éves, hetero pasi vagyok, helyem is van a 11. kerületben
13 kerületben fogadnék hölgyet, part
2026.01.24.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos a hideg miatt fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Éjszakai wellness,és szauna show
Morzsa party
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-Merülő kád
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Éjszakai wellness,és szauna show
Morzsa party
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-Merülő kád
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Megyek campona es erd kornyekere. Ha valaki szabad esetleg
Két férfi csinos sub nőt keres.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Ma este esetleg hölgy vagy pár akihez lehetne csatlakozni nagy intim mérettel?
Gyál k Környékén mostanában pár vagy hölgy?
Írjatok üzit
Írjatok üzit
Sziasztok.
Wellnesselő ápolt párt meglátogatnék a hotelszobájukban ma ill. hétvégén napközben vagy akár este felé, kizárólag a hölgy örömére!
Adatlapot kérlek olvassatok!
Privátban írjatok, a fórumot nem olvasom!
Köszönöm, szép hétvégét mindenkinek!!
Wellnesselő ápolt párt meglátogatnék a hotelszobájukban ma ill. hétvégén napközben vagy akár este felé, kizárólag a hölgy örömére!
Adatlapot kérlek olvassatok!
Privátban írjatok, a fórumot nem olvasom!
Köszönöm, szép hétvégét mindenkinek!!
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném mostanában!19.ker.
Sexpartnereim keresném mostanában!19.ker.
Sziasztok!
Fiatal 23 éves fiú vagyok és nem voltam még szexmoziban. Szívesen kipróbálnám egy párral vagy hölgyel ma 14.00 körül.
Fiatal 23 éves fiú vagyok és nem voltam még szexmoziban. Szívesen kipróbálnám egy párral vagy hölgyel ma 14.00 körül.

vazelinator

sogno
Klara Patzeltova