Csinos ápolt intelligens párokat és hölgyet keresünk kellemes időtöltésre
Akár már a mostani hétvégére is nyitott vagyok...
Sziasztok
Ha egy olyan harmadikat kerestek, aki magabiztosan jelen van, tud kezdeményezni, és akinek természetes az irányítóbb, határozottabb férfiszerep – különösen akkor, ha ezt a hölgy is élvezi –, akkor lehet, hogy egymást keressük.
40-es, ápolt, tapasztalt férfi vagyok. Szeretem, ha a dinamika világos, a helyzeteknek van egy vezetése, de mindig figyelek arra, hogy ez mindenkinek komfortos és örömteli legyen.
Nézzétek meg az adatlapomat, és ha ilyen pasit kerestek, írjatok bátran.
Sziasztok
Ha egy olyan harmadikat kerestek, aki magabiztosan jelen van, tud kezdeményezni, és akinek természetes az irányítóbb, határozottabb férfiszerep – különösen akkor, ha ezt a hölgy is élvezi –, akkor lehet, hogy egymást keressük.
40-es, ápolt, tapasztalt férfi vagyok. Szeretem, ha a dinamika világos, a helyzeteknek van egy vezetése, de mindig figyelek arra, hogy ez mindenkinek komfortos és örömteli legyen.
Nézzétek meg az adatlapomat, és ha ilyen pasit kerestek, írjatok bátran.
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok! Ma estére/éjjelre szabaddá tenném magam, ha lenne olyan hölgy vagy pár, akik szeretnek órákon át játszani és ráérnek, pasit keresnek. 40 éves, potens, férfias pasi vagyok 18/4 intimmel. Bp és környékén keresek, de autóm van, van az az élmény, amiért megéri akár egy megyehatár átlépés is
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Hétfő kora estére keresem alkalmi szexpartneremet egy hölgy személyében. Átutazóban Budapesten leszek, helyem hotelben lesz (reptér).
38 éves ápolt, intelligens férfi vagyok. A továbbiakat privátban beszéljük meg, találjunk egymásra és élvezzük ki az estét!
38 éves ápolt, intelligens férfi vagyok. A továbbiakat privátban beszéljük meg, találjunk egymásra és élvezzük ki az estét!
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma délután!Zugló!
Sexpartnereim keresném ma délután!Zugló!
Holnap napközben talakoznek szívesen hölggyel vagy parral …
Sziasztok, ma este négyes játékok?
Csak nálunk, adatlap szerint
Csak nálunk, adatlap szerint
Sziasztok! 39 éves, nem független,sportos, potens férfiként, egész napos( akár éjszaka is) szabadidővel keresek hölgyet vagy párt laza kapcsolatra. Kérésre emailben küldök képet magamról
Sziasztok!
Valóban nagy cerkával megáldott pasiként, Budapesten napközben elhanyagolt hölgyet kényeztetnék !
Akár cuckold, dogging,vagy hasonló témákban is.
Csak heteró alapon !
Üdv;kukori69
Valóban nagy cerkával megáldott pasiként, Budapesten napközben elhanyagolt hölgyet kényeztetnék !
Akár cuckold, dogging,vagy hasonló témákban is.
Csak heteró alapon !
Üdv;kukori69
sziasztok
Ma estére keresünk párt .
Utazni tudunk fogadni tudunk .
Ma estére keresünk párt .
Utazni tudunk fogadni tudunk .
Szia
Ma estére keresek párt vagy nőt
180/88kg. Kék szemű, barna hajú pasi vagyok
Budapestről
Ma estére keresek párt vagy nőt
180/88kg. Kék szemű, barna hajú pasi vagyok
Budapestről
Bi párral vagy kimondottan nagyfarku pasival ismerkednék Cegléden
Van az oldalon olyan életképes nő,aki azon túl,hogy a telefonját nyomkodja,találkozni is tud,minden hazugság nélkül!?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
11 ker valaki autós kaland?
Sziasztok! Ma délutánra keresek dominát.
Sziasztok
Hölgyet keresnék tartós kapcsolatra!
Hölgyet keresnék tartós kapcsolatra!

vazelinator

Sackaek