50 éves férfiként keresem azt a párt, akivel tartalmasabb kapcsolatot alakíthatnánk ki. Bi kapcsolatra nyitott vagyok!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok
Tapasztalt házaspár keres csinos intelligens és nem utolsó sorban ápolt párokat!Töltsünk együtt kellemes pillanatokat
Tapasztalt házaspár keres csinos intelligens és nem utolsó sorban ápolt párokat!Töltsünk együtt kellemes pillanatokat
Olyan átlagos Hozzám hasonlóan kezdő és hasonló alkatú Biszex Párral szeretnék ismerkedni akik nem rögtön szeretnének mindent... Első találkozások alkalmával megelègednènek közös kéz és száj kényeztetéssel ahol mindenki mindenkit kölcsönössen kényeztet
Holnap este a Nyugati körül szivesen ismerkednék középkorú hölggyel,akivel meg is osztanám a szállodai szobám!
Budapest vagy környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Írjatok bátran.
Pénteken átutazóba leszek Budapesten.
Adatlapom szerint IS keresek kapcsolatot, de nem vagyok semmi jónak elrontója se.
Útvonalam pénteken, keleti pályaudvar, moszkva tér, jánoskorház.
Esetleg ha lenne rán igény, akkor várom a levelet.
Köszönöm
Adatlapom szerint IS keresek kapcsolatot, de nem vagyok semmi jónak elrontója se.
Útvonalam pénteken, keleti pályaudvar, moszkva tér, jánoskorház.
Esetleg ha lenne rán igény, akkor várom a levelet.
Köszönöm
Aktív méretes pasit keresek aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok! Budapest XII. kerületében egyedül élő, kulturált, ápolt, 63 éves férfi keres hölgyet... szexbarátnőt, rendszeres találkozókra, kényeztetésre... és talán nem csak erotikára, de egyéb kikapcsolódásra is...
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok,
Szentendre és kke?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van, diszkréció, biztonság adott és elvárt.
Szentendre és kke?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van, diszkréció, biztonság adott és elvárt.
Ma este Veresegyház vagy környékén egy kis kaland vagy kukkolásra párt. Helyem is van.
Szombatra keresek aktív pasit videózásra
Ezen a hetvegen(02.06.-07.,pentek es/vagy szombat)szivesen harmasoznank az adatlapunkon feltuntetett elkepzelesek szerint.Hely es idopont megbeszeles kerdese.Egy wellnesshotel nem rossz az ismerkedesre, szimpatia eseten lehet tovabblepni egy esti es ejszakai erotikus jatszadozasra.
Szivesen utazunk ha erdemes,igy a helyszin es pontos idopont megbeszeles kerdese.
Biszex erdeklodesu(kedvelo/erdeklodo/elfogado) ferfiak (esetleg parok) tarsasagat keressuk az adatlapunkon feltuntetett elkepzelesek szerint.Cuckoldszex es harmas a cel,tapasztaltak vagyunk es kedveljuk mindkettot.
Valasz csak a komolyan veheto jelentkezoknek.
Koszonjuk.
Szivesen utazunk ha erdemes,igy a helyszin es pontos idopont megbeszeles kerdese.Biszex erdeklodesu(kedvelo/erdeklodo/elfogado) ferfiak (esetleg parok) tarsasagat keressuk az adatlapunkon feltuntetett elkepzelesek szerint.Cuckoldszex es harmas a cel,tapasztaltak vagyunk es kedveljuk mindkettot.
Valasz csak a komolyan veheto jelentkezoknek.
Koszonjuk.
sziasztok, budapesten randiznék belevaló hölggyel az adatlapom alapján. helyem van a 11. kerületben
Budapest vagy környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok!
Párral ismerkednék, tartalmas barátságra.
Bi alapon!
Párral ismerkednék, tartalmas barátságra.
Bi alapon!
Ma estére keresem alkalmi szexpartneremet egy hölgy személyében. Átutazóban Budapesten leszek, helyem hotelben lesz (reptér).
38 éves ápolt, intelligens férfi vagyok. A továbbiakat privátban beszéljük meg, találjunk egymásra és élvezzük ki az estét!
38 éves ápolt, intelligens férfi vagyok. A továbbiakat privátban beszéljük meg, találjunk egymásra és élvezzük ki az estét!
Kedves hölgyek, párok!
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van) keresi új gazdáját smile Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van) keresi új gazdáját smile Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.

vazelinator

Goldenite