sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok, izgalmas éjszakát. Szeretnék csatlakozni párhoz, illetve hölggyel találkozni, akinek lenne kedve vele, velük szívesen ismerkednék ez ügyben.
Sziasztok! Budapest XII. kerületében egyedül élő, kulturált, ápolt, 63 éves férfi keres barátnőt, rendszeres találkozókra.... talán nem csak erotikára, hanem egyéb kikapcsolódásra is...
Helló.
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran. Viber Is
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran. Viber Is
Bp3 kerben masztizni pasi?par?
Sziasztok!
Párt keresek tartósabb kapcsolatra. Bi alapon.
Párt keresek tartósabb kapcsolatra. Bi alapon.
Reptéren most valaki? Vagy mostanában?
Budapest vagy környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Írjatok bátran.
Helyem van, utazni tudok. Írjatok bátran.
Sziasztok. Bp-i pár vagyunk. Hely van, utazni tudunk! Bi hölgy tag örömére keresünk lányt estére akár 3as felállásban.
KIZÁRÓLAG Lányok Hölgyek Jelentkezzenek!
KIZÁRÓLAG Lányok Hölgyek Jelentkezzenek!
Ma estére keresünk adatlapunknak megfelelő biszex pàrt, bi pasit vagy bi hölgyet.
Szeretnénk kérni,hogy figyelmesen olvassàtok az oldalunkat!
Viberünk,helyünk van!
Kösziii ☺️
Viberünk,helyünk van!
Kösziii ☺️
Sziasztok par ma este lesz Ráckeven a fürdőben?
par ma este lesz Ráckeven a fürdőben?
par ma este lesz Ráckeven a fürdőben?
Sziasztok.
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni..
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem.
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol.
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni..
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem.
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol.
Ápolt feleséget szopatnék ma/most autóban is, akár a férje jelenlétében! Priviben írjatok!
Sziasztok!
Ma estére keresünk adatlapunknak megfelelő biszex pàrt, bi pasit vagy bi hölgyet.
Viberünk,helyünk van!
Kösziii ☺️
Viberünk,helyünk van!
Kösziii ☺️
szep napot olyan nyitott párral ismerkednek akik nyitottak lennenek egy 3asos kapcsolatra ahol mindent szabad de semmi sem kotelezo elvén tudna mukodni? hely kellene utazni tudnek! viber jo lenne!
Sziasztok!
Kíváncsi nőt keresek, akit izgat a közös maszti, kukkolás webkamerás erotika....
Ha szeretnéd elnyújtom és hangosan élvezek a végén
Írj és megbeszéljük
Kíváncsi nőt keresek, akit izgat a közös maszti, kukkolás webkamerás erotika....
Ha szeretnéd elnyújtom és hangosan élvezek a végén
Írj és megbeszéljük
Budán kölcsönös élvezetekre keresek hölgyet, pasit vagy biszex párt. Helyem van!
Olyan átlagos Hozzám hasonlóan kezdő és hasonló alkatú Biszex Párral szeretnék ismerkedni akik nem rögtön szeretnének mindent... Első találkozások alkalmával megelègednènek közös kéz és száj kényeztetéssel ahol mindenki mindenkit kölcsönössen kényeztet
Sziasztok. Hatvan-gyöngyös-Pásztó könyékén esetleg ma valaki?
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.

vazelinator

vándor
Zuzana C