Sajnos mivel itteni jó szokás szerint, nem jött el az illető az alábbi dologra, ezért ma estére SOS keresünk pasit! A korábban kiírt dologra! “Erőszakosabb szerepjátékra(megerőszakolós szerepjátékra) keresek egy barátnőmnek. Domináns pasit! Fontos, hogy ne “féljen hozzányúlni” a csajszihoz! Érdeklődni privátban!”
Ma este fogadnék hölgyet, párt. hölgy tagjának "hobby" masszázs, masszázspisztollyal, extra feltétekkel. 7.ker.
Sziasztok.
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni.
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem.
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol.,
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni.
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem.
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol.,
Sziasztok kamionos férfiakal ismerkednék ,beszélgetnék
Sziasztok!Ma estére keresünk adatlapunknak megfelelő vagány ,jókedvű,àpolt , sportos,nem szőrös biszex pàrt, bi pasit vagy bi hölgyet.
Kérjük,hogy figyelmesen olvassàtok el
az adatlapunkat!
Viberünk,helyünk van!
Kérjük,hogy figyelmesen olvassàtok el
az adatlapunkat!
Viberünk,helyünk van!
Sziasztok!
Párral ismerkednék hosszabb távra!
50 éves férfi.
Párral ismerkednék hosszabb távra!
50 éves férfi.
Sziasztok! Vasárnap Budapesten leszek! Van pár szabad órám szívesen rosszalkodnék! Írjatok mindent meghallgatok!
Párokhoz is szívesen csatlakozom!
Szép napot
Párokhoz is szívesen csatlakozom!
Szép napot
Aktív partnerem keresem,nagyon kevés tapasztalattall,kedves,normális lehetőleg szintén hetero kapcsolatban élő férfi személyében diszkrét,rendszeres kapcsolatra.
Mobilis vagyok,de hellyel nem rendelkezem.
Mobilis vagyok,de hellyel nem rendelkezem.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber, Google chat van, helyem van, utazni tudok!
Írjatok bátran!
Viber, Google chat van, helyem van, utazni tudok!
Írjatok bátran!
A mai napra keresnénk harmadiknak hölgyet.
Sziasztok,
Ma este Szentendre és kke?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Ma este Szentendre és kke?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Sziasztok! Budapesten vagyunk, 02.13-ra Péntekre párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Diszkrét pasit keresek. Kézimunka, estleg orál. 11 ker. Én neked, viszonzás kizárt.
Ma este fogadnék hölgyet, párt. hölgy tagjának "hobby" masszázs, masszázspisztollyal, extra feltétekkel. 7.ker.
Sos szopas valaki boráros tér és kornyke?
23 eves fiatal által?
nem vagyok valogatos
23 eves fiatal által?
nem vagyok valogatos
Sziasztok! Budapest XII. kerületi, egyedül élő, kulturált, ápolt és borotvált, 63 éves férfi keres hölgyet... szexbarátnőt, rendszeres találkozókra.... esetleg nem csak erotikára, hanem egyéb kikapcsolódásra is...
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Estét
Most Pesten hölgy laza kalandra.?
Most Pesten hölgy laza kalandra.?
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Sziasztok! Budapesten vagyunk, 02.13-ra Péntekre párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.

vazelinator

genyaláda