Kedves budapesti hölgyek!
Vasárnap este egy éjszakát Budapesten töltök, erre az egy estére keresem alkalmi partneremet egy kis szexre. 38 éves ápolt, diszkrét, intelligens férfi vagyok. Helyem az egyik reptéri szállodában biztosított lesz. 40 felettiek előnyben, de nem feltétel.
Belső levelet várok, ismerkedjünk össze és érezzük jól egymást.
Vasárnap este egy éjszakát Budapesten töltök, erre az egy estére keresem alkalmi partneremet egy kis szexre. 38 éves ápolt, diszkrét, intelligens férfi vagyok. Helyem az egyik reptéri szállodában biztosított lesz. 40 felettiek előnyben, de nem feltétel.
Belső levelet várok, ismerkedjünk össze és érezzük jól egymást.
Sziasztok
Erősen pasi többletes (10-15 pasi) budapesti privát szexbuliba gangbangra/creampie gangbangre keresünk egy fiatal hölgy mellé 18-40 év közötti valóban vékony/sportos alkatú nőket és párokat. 2 hetente szombat este vannak a bulik, a következő március 8-án lesz. Privát üzenetet írjatok.
Erősen pasi többletes (10-15 pasi) budapesti privát szexbuliba gangbangra/creampie gangbangre keresünk egy fiatal hölgy mellé 18-40 év közötti valóban vékony/sportos alkatú nőket és párokat. 2 hetente szombat este vannak a bulik, a következő március 8-án lesz. Privát üzenetet írjatok.
Szívesen ismerkednek hölgyekkel, parokkal - írj ha szereted a jó hosszas nyalast
Péntek vagy szombat esti lazításhoz keresünk egy ápolt valós párt Budapesten és környékén. Tali előtt a lányok közötti telo kötelező. Ásít nem keresünk. ÉRD privibe
MOST perverz pár,esetleg bi pasi aki csatlakozna hozzánk? 19.kerben van helyünk itt tudunk fogadni! 38F,36L! Csak olyan aki egy órán velük ide tud erni maximum!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szopni imádo pasit vagy párt keresek budapesten erzsébet térközelében. Csak helyel rendelkezök keresenek diszkréció higénia adott és elvárt.minden hétköznap itvagyok
Ma esetleg pár aki benne lenne egy parcseres egymás előtti szexben? Hely van!
Sziasztok! Nyitott, szexi, igényes párt keresek hármas játékra Budapesten és a környéken. Vannak fent képeim, és ha ezek és a bemutatkozásom tetszik, akkor írjatok rám bátran. Tudok és szeretek masszírozni is.
Sziasztok, olyan hölgyeket vagy párokat keresek akik nyitottak lennének egy kis erotikus olajos teljes testes masszázsra, én gyakorolni szeretnék és tökéletesíteni neked pedig csak élveznek kell. Nem bánom ha a végén egy nagy szeretkezésbe torkollik a masszázs
Sziasztok!
Ma 14.00-körül Budapesten pár vagy hölgy ismerkedne/találkozna egy fiatal kedves fiúval?
Puszi
Ma 14.00-körül Budapesten pár vagy hölgy ismerkedne/találkozna egy fiatal kedves fiúval?
Puszi
Sziasztok. Budapesten és vonzáskörzetében keresek olyan párt akihez lehetne csatlakozni, napközben. Én egy mindenre nyitott, 33 éves, ápolt, diszkrét, potens pasi vagyok aki rendelkezik sok szabadidővel és autóval, így az utazás sem gond. Privát üzenetben keressetek, ha felkeltettem az érdeklődéseteket
Sziasztok. Mai nap folyamán keresünk BISZEXUÁLIS fiut, párt vagy lányt. Jelenleg párként ismerkedünk ennek tudatában írj légyszíves. Hely adott, utazni tudj. Fontos ,hogy férfiak esetén a max korhatár 35 év , lányoknál és pároknál nincs ilyen.Kitöltetlen adatlappal és képek nélkül ne keress minket. Nem válaszolunk.
Ha elolvastad az üzenetet akkor a beszélgetést Egy smile-i val kezd , innen tudjuk hogy legalább 20mp-et szántál az üzenet elolvasására és felfogtad mi áll benne! Köszi
Ha elolvastad az üzenetet akkor a beszélgetést Egy smile-i val kezd , innen tudjuk hogy legalább 20mp-et szántál az üzenet elolvasására és felfogtad mi áll benne! Köszi
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Budapest bármely kerületèben
Budapest bármely kerületèben
Rámélvezőket, akár többest blowbangre is kersek
Fiatal, magyar etnikum, keresi sextársát!
Autó adott!
Autó adott!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok. Hölgyek, esetleg valaki keresne nyalopartnered, nyaloszolgat ?
Sziasztok mai nap 18óra-24óra között keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Vagy
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot

vazelinator

FalánkParos