Feleséget,barátnőt kényeztetnék,akár a párja elött is!
Sziasztok
Mai napra keresnék hölgyet aki vágyna kényeztetésre,masszázsra vagy más izgalmas dologra.
Ha esetleg valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban egyeztessünk.
Mai napra keresnék hölgyet aki vágyna kényeztetésre,masszázsra vagy más izgalmas dologra.
Ha esetleg valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban egyeztessünk.
Aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Ha eleged van a sok kamus nőből és nagyon ki vagy már éhezve arra hogy valaki finoman alaposan kielégitsen orálisan ahogy csak szeretnéd és ameddig csak birod akkor gyere el hozzám,lazuljunk,engedd ki a gőzt élvezz egy hatalmasat,nem baj ha kezdő hetero vagy,igényes nagyon ápolt vékony kedves Pestmegyei srác vagyok,helyem van.Ha csak egy jó hokizás izgatna abban is benne vagyok!Irj bátran!Találkozzunk!
Sziasztok !
Párt keresünk Budapesten ,ma estére ,fogadni és utazni is tudunk .
Párt keresünk Budapesten ,ma estére ,fogadni és utazni is tudunk .
Ma este szívesen fogadnánk part vagy esetleg meg latogatnank! Egymás előtti szex,par csere …Bp! Viber előnyt jelent
Csepel sziget egész területén Bi párral ismerkednèk ! Csak párokkal!!
Sziasztok, budapesten hosszabb távra ismerkednék belevaló hölggyel. 48 éves hetero pasi vagyok. Helyem van a 11. kerületben.
Nyitott, vidám párral ismerkednék bp és környékén. Tartalmas, rendszeres kapcsolat a cél. 50-es férfi
Keresem azt a partnerem aki imádná ha egy vastag farkú pasi farkát rendesen megdolgozhatja... Ki is lehet kötözni és használd a farkam ameddig feláll, orgazmuskontroll vagy milking csak te döntöd el, akár tarta mereven órákig egyetlen orgazmus nélkül míg te nyalatod a feneked és a puncid velem...
esti (wellness) programra keresem igényes pár társaságát hetero alapon, profi masszázstudással, akár csak masszázsra is! Diszkréció és intelligencia részemről is elvárás!Üzenetet írjatok kérlek!
Sziasztok ,kamionos ,fuvarozó ,Taxis pasit keresek aki csak űriteni szeretne köcsögbe
Budapest párhoz csatlakoznek hármas örömömre, normális felnőtt partnereket keresek
Pesti párral ismerkednék/találoznék.
Aktív potens nagy farkú pasi srác aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Csepel sziget egész területén Bi párral ismerkednèk ! Csak párokkal!!
Sziasztok. Ma napközben szívesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen közelében. Egyedülálló hölgyek is jelentkezhetnek. Helyem nincs, cserében viszont utazni tudok. Buvohely, autós kaland is oké a részemről. Privátban keressetek, szép napot.
Ha eleged van a sok kamus nőből és nagyon ki vagy már éhezve arra hogy valaki finoman alaposan kielégitsen orálisan ahogy csak szeretnéd és ameddig csak birod akkor gyere el hozzám,lazuljunk,engedd ki a gőzt élvezz egy hatalmasat,nem baj ha kezdő hetero vagy,igényes nagyon ápolt vékony kedves Pestmegyei srác vagyok,helyem van.Ha csak egy jó hokizás izgatna abban is benne vagyok!Irj bátran!Találkozzunk!
Kezdem feladni! Kerestem csajt, párt, kicsit még srácot is! Masok szerint is néha jófej majdnem nyugdíjasként keresgélek! Na jó a nyugdíjas kicsit túlzás!
Csokító
Csokító
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!

vazelinator

Jane Darling