Valaki most 20ker?
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten hellyel rendelkező párt vagy nőt keresünk péntek estére
18eves cuki csajszi vagyok
Partnerein 31 éves sportos Adonisz pasi plusz a haverja szinte 31 giga farkú srac
18eves cuki csajszi vagyok
Partnerein 31 éves sportos Adonisz pasi plusz a haverja szinte 31 giga farkú srac
Sziasztok. Péntek estére keresünk kalandot. Lehetőleg kéz pasit. Hely kell. Budapest
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok, ma vagy holnap este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van, szeretek masszírozni kényeztetni, prosztata masszázs is megy.
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van, szeretek masszírozni kényeztetni, prosztata masszázs is megy.
Holnapi napra, 03.26. délutáni, kora esti órákra keresünk minél több srácot barátnőmnek. A dolog következőképpen fog kinézni, kapsz egy címet, oda jössz, egy srác beenged, megmutatja hol a hölgy, akit lehet már basznak és csatlakozol. Lehet kemenyen baszni a pináját, seggbe is(ez grátisz jelen alkalommal) torkát, egyszerre pinába két fasz, bírja a dolgokat, a szeme be lesz kötve azt nem lehet levenni, és pucsítva lesz kikötve! Jössz baszol és mész! Ennyi! Van egyszeri apartman hozzájárulás is! Pontos részletek privátban, csak az írjon aki el is tud jönni!
Sziasztok, belevaló hölggyel ismerkednék Bp-en, helyem van a 11. kerületben
Hölgyeim!
Kocsikázás, beszélgetés, esetleg több?
Kocsikázás, beszélgetés, esetleg több?
Esztergom környékén cumiznék
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Holnap ,az az csütörtök napkozben ,heteró alapon budapesti párt, illetve hölgyet keresek !
Valóban nagy méretű vagyok !
Holnap ,az az csütörtök napkozben ,heteró alapon budapesti párt, illetve hölgyet keresek !
Valóban nagy méretű vagyok !
Sziasztok.
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
Sziasztok, Budapesten szívesen fogadnék párt hármasra vagy 4esre a párommal.
Méretek 17/5 173cm,95kg, 90/F 158cm, 84 kg magukra igényes pár vagyunk. Hármasra a ffi tagunk napközben is, 4esre ma egésznap. Mindketten bi-k vagyunk ffi oldalról nem elvárt
Méretek 17/5 173cm,95kg, 90/F 158cm, 84 kg magukra igényes pár vagyunk. Hármasra a ffi tagunk napközben is, 4esre ma egésznap. Mindketten bi-k vagyunk ffi oldalról nem elvárt
Ma kora dun holgy vagy pár aki kalandozna? Bp
Sziasztok! Kifejezetten extra méretet keresünk! 20 cm vagy 20+. Kor alkat nem számít, de a méreted legyek xxl! Részletek privátban!
Halika
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ? Írj…
Vagy kamionos ?
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ? Írj…
Vagy kamionos ?
Összeszokott harmasunk 18 éves bombázó csajszival keres hellyel rendelkező párt vagy nőt.
Esetleg autós kaland. Péntek , vagy szombat estére.
Viber, vagy Google chat fontos.
Esetleg autós kaland. Péntek , vagy szombat estére.
Viber, vagy Google chat fontos.
Jo reggelt. A mai napon, Budapesten vagy közvetlen közelében élő párt vagy hölgyet keresek mindenféle jóra. Helyem nincs, utazni tudok, búvóhely is oké a részemről. Ápolt, diszkrét, mindenre nyitott, potens pasi vagyok. Keressetek privátban

vazelinator

amigok
Jana K