sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok!
Bp és környékén ismerkednék egy vidám, nyitott bi párral. Tartalmas kapcsolat a cél. 50 éves férfi vagyok.
Bp és környékén ismerkednék egy vidám, nyitott bi párral. Tartalmas kapcsolat a cél. 50 éves férfi vagyok.
Sziasztok Párként párral adatlapunk alapján
Vagy szintén ott megjelöltek alapján szóló ffi
05.01 - 05.05 Zalakaros Boni hotel????.
Vagy szintén ott megjelöltek alapján szóló ffi
05.01 - 05.05 Zalakaros Boni hotel????.
ziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban...kedves,figyelmes masszőr pasi vagyok...lehet tapasztalatan is,szívesen beavatlak az EROTIKA CSODÁLATOS világába...CMUKK
Sziasztok
Laza bulis párt keresünk ahol a hölgy kedveli a lányos játékokat is és végig nézné velem ahogy párja megdugja az én párom
Laza bulis párt keresünk ahol a hölgy kedveli a lányos játékokat is és végig nézné velem ahogy párja megdugja az én párom
Sziasztok! Adatlapunk alapján keresünk biszex nőt, párt vagy pasit akár ma estére is. Leveled privátban várjuk Csak Budapestiek! Ági és Zoli
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Hetero férfiként keresek Budapesten Párt, esetleg Nőt, aki tud fogadni, ergo van helye, vagy egy public affértól sem riad vissza, amihez tudok helyet a Hungárián...
Ma este szilas piheno korul valaki ?
Ma napközben szívesen ismerkednék párral vagy hölggyel.
Sziasztok!
Ma estére keresek egy fiatalos párt, aki nyitott egy tapasztalt férfire. Helyem van Budapesten.
Ma estére keresek egy fiatalos párt, aki nyitott egy tapasztalt férfire. Helyem van Budapesten.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor irjatok és megbeszéljük a vágyaitok
Köszönöm
Ha szimpatikus az adatlapom akkor irjatok és megbeszéljük a vágyaitok
Köszönöm
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös örömökre.
Sziasztok. Ma napközbeni, Budapesten vagy az agglomerációban van olyan hölgy vagy pár aki szívesen ismerkedne, kalandozna? Autós tali, illetve búvóhely is megfelelő nekem. Helyem nincs de tudok autoval menni. Keressetek privátban.
Sziasztok! Valamelyik szombaton meglátogatnánk a Szépvölgyi úti parkolót. Azt szeretnénk tudni hogy pontosan hol van,mikor érdemes kimenni ,mire lehet számítani ha kimegyünk, milyen mennyi pasi szokott kint lenni. Előre is kösz a segítséget.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok!
Ma esti kaland Budapest/Reptér és környékén?
Ma esti kaland Budapest/Reptér és környékén?
Sziasztok fiatal férfiként keresek nőket illetve párokat heteró szexre
Két férfi csinos sub nőt keres
Sziasztok, partnereket keresünk. Csak akkor írj ha van fotód.
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok! Érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok! Érezzük jól magunkat!

vazelinator

Sally