Kevés tabut ismerő pasiként keresem hölgyek,párok társaságát kölcsönös élvezetekre! Mobilis vagyok! Autós kalandban is benne lennék! Van aki találkozna velem?
Isaszeg-Dány?
Privátba írj!
Privátba írj!
Ferfias jófarkú pasit szopnék.Anoním is szopathatsz glory hole lakáson.
Valaki egy szopast nem ker ? Bp 9 kerulet?
Sziasztok. Hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék szombat este a hölgy kényeztetésére,örömére Budapesten vagy környékén.Utazás nem probléma számomra.Ha lenne olyan hölgy vagy pár aki benne lenne,az jelezzen
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Párhoz csatlakoznék szívesen hétvégén Budapest és környékén ! (vastag intim, ha ez számít esetleg)
Sziasztok!
Ápolt 23 éves atlagos alkatú srác vagyok.
Keresek olyan férfit mára Budapesten (bah csomópont es Corvin negyed között)
Aki szeretne üríteni egyet 18-19 óra körül.
Kerdes nélkül le szopom, előny ha par napja nem élvezett el.
Helyem nincsen sajnos.
De autóba es egyéb helyeken jo lehet
Ápolt 23 éves atlagos alkatú srác vagyok.
Keresek olyan férfit mára Budapesten (bah csomópont es Corvin negyed között)
Aki szeretne üríteni egyet 18-19 óra körül.
Kerdes nélkül le szopom, előny ha par napja nem élvezett el.
Helyem nincsen sajnos.
De autóba es egyéb helyeken jo lehet
37 éves sportos, tetovált férfi 50 alatti csinos budapesti pàrokkal ismerkedne hetero alapon
Adatlapunk szerint keresünk Párt a Fővárosból. Privát üzenetet várunk
Valaki veresegyház vagy környékén? Esetleg pár.....
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma délelőtt!13-14.ker.!
Sexpartnereim keresném ma délelőtt!13-14.ker.!
18 éves dögös, sportos csajszival együtt keresünk hétvégére programot. Parokkal, vagy csajszikkal.
Üzenetekre meg szarsz válaszolni, szerintem jelentlek.
(Ez egy válasz Bma14 üzenetére (tegnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Most nyugatiban szopnék-szopatnék!
Budapest, Pest)Olyan párt keresek ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi játszik egymás farkával és szívesen aktív részese is lenne !
sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en
Sziasztok! Kiváncsi, elhanyagolt 33 éves hetero féfi keres valakit, aki leápolná (hölgyek esetében kölcsönös). Átlagos intim, annál nagyobb tűzerő
Ha érdekel írj privátban, e-mailt tudok küldeni. Diszkréció adott és elvárt péntek délelőtt helyem is van.
Ha érdekel írj privátban, e-mailt tudok küldeni. Diszkréció adott és elvárt péntek délelőtt helyem is van.
Sziasztok tegnap olyan jól sikerült ez az autós puncira élvezéses este ,hogy péntekre estére megint keresnénk egy pasit aki 30felett van 50 alatt Budapesti lakos tiszta, ápolt,normális férfias.Ha érdekel keress privátban

vazelinator

omkara
Pavlina