Sziasztok. Budapesten, vagy Dunaújvárosba volna olyan hölgy vagy Pár, aki, akik egy diszkrét pasival ismerkednének?
Helyet, akár az utazást meg tudom oldani. Csak aki, akik komolyan gondolják, és találkozni is mérnek.
Helyet, akár az utazást meg tudom oldani. Csak aki, akik komolyan gondolják, és találkozni is mérnek.
Sziasztok. Most mennénk valamerre... shopping,mozi ilyesmi
Milyen szabású?Talán ember?
(Ez egy válasz David2121 üzenetére (2026. 04. 24. péntek 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok mi egy fiatal pár vagyunk ma valaki szabású?
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma péntek estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Két férfi csinos sub nöt keres.
Mai nap kora délután alkalmi, a megszokottól extrémebb randira keresem partnerem, partnereim Budapesten. Olvass adatlapot, hogy ne érjen meglepetés. Minden, ami nem átlagos, érdekel.
Sziasztok!
Május 15-17 ig Egerben leszünk welnesselni. Keresnénk egy 18-50 közötti hölgyet aki szívesen csatlakozna hozzánk és szeretné jólérezni magát velunk. Alkat nem számít mi sem vagyunk vékony alkatúak.
Május 15-17 ig Egerben leszünk welnesselni. Keresnénk egy 18-50 közötti hölgyet aki szívesen csatlakozna hozzánk és szeretné jólérezni magát velunk. Alkat nem számít mi sem vagyunk vékony alkatúak.
Sziasztok!
Keresek minden nap kalandra vágyókat.
Lehetőleg ne legyél több mint 45 éves.
Minden nap korán reggel megyek Visznekről Budapestre dolgozni az M3 autópályán, illetve nap végén haza.
Párokhoz csatlakoznék, de minden másra is nyitott vagyok, a lényeg hogy általában nem túl sok időm van ilyenkor.
Akár már holnap reggel is nyitott vagyok bármire, nem vagyok kamu, komolyan gyors talikat szeretnék, ám de nem zárkózom el a rendszeres gyors taliktól sem.
Ápolt vagyok, aktív potens
keress privátban, ha lehet küldd el a számod betűkkel leírva.
SEMMI JÓ ELRONTÓJA NEM VAGYOK.
Írj és tali.
Ha nem vagyok fent, ne aggódj. Írd meg melyik pihenőhelyen vagy Gyöngyöstől Budapestig. Én általában 3/4 5-kor indulok és a pályán mondjuk hatvan környékén 5 óra max fel 6-kor szoktam lenni.
Keresek minden nap kalandra vágyókat.
Lehetőleg ne legyél több mint 45 éves.
Minden nap korán reggel megyek Visznekről Budapestre dolgozni az M3 autópályán, illetve nap végén haza.
Párokhoz csatlakoznék, de minden másra is nyitott vagyok, a lényeg hogy általában nem túl sok időm van ilyenkor.
Akár már holnap reggel is nyitott vagyok bármire, nem vagyok kamu, komolyan gyors talikat szeretnék, ám de nem zárkózom el a rendszeres gyors taliktól sem.
Ápolt vagyok, aktív potens
keress privátban, ha lehet küldd el a számod betűkkel leírva.
SEMMI JÓ ELRONTÓJA NEM VAGYOK.
Írj és tali.
Ha nem vagyok fent, ne aggódj. Írd meg melyik pihenőhelyen vagy Gyöngyöstől Budapestig. Én általában 3/4 5-kor indulok és a pályán mondjuk hatvan környékén 5 óra max fel 6-kor szoktam lenni.
Hali ma éjjel valaki 10 14 15 ben?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Holnap (péntek) és szombat este fél kilenc után ki tudok menni a Fóti Auchan parkolóba. Akkor megyek, ha valakit érdekel. Mondjuk lehet, hogy akkor is, ha senki nem ír, mert jól esik felvenni tangát és szoknyát. Max a parkolónak mutatom meg.
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Kevés tabut ismerő pasiként keresem hölgyek,párok társaságát kölcsönös élvezetekre! Mobilis vagyok! Autós kalandban is benne lennék! Van aki találkozna velem?
Isaszeg-Dány?
Privátba írj!
Privátba írj!
Ferfias jófarkú pasit szopnék.Anoním is szopathatsz glory hole lakáson.
Valaki egy szopast nem ker ? Bp 9 kerulet?
Sziasztok. Hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék szombat este a hölgy kényeztetésére,örömére Budapesten vagy környékén.Utazás nem probléma számomra.Ha lenne olyan hölgy vagy pár aki benne lenne,az jelezzen
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Párhoz csatlakoznék szívesen hétvégén Budapest és környékén ! (vastag intim, ha ez számít esetleg)

vazelinator

jaksi2006
Denisa K