Sziasztok! Budapesti 54 éves kapcsolatban, de némileg nyitottan élő pasi csatlakozna hellyel rendelkező biszex párokhoz mindenki örömére. Férfiak között az orál izgató számomra! Odaadó kultúrált, 17/5 cm intimmel rendelkező pasi vagyok. Privátban várom a leveleket!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok! Újra itt, ismerkednék lehetőleg pesti párokkal, lányokkal. Nagy közhelyek nem írnék le, minden a TK adatlapon ott van. Szép estét
Hali!
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Túlfűtött, érzéki partnerem keresem. Esetleg párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Egyedülálló vagyok, egyedül élek. Van autóm tehát mobilis bármikor. Alkalmi 1 órás gyors numerák nem vonzanak. Inkább a hosszabb, egész éjszakás élvezetek vagy akár egy komoly kapcsolat.
Sziasztok,
Szentendre es kke?
Sportos bi uni srac vagyok
Szentendre es kke?

Sportos bi uni srac vagyok
Valaki most m5 tesco??
Sziasztok. Csaba vagyok. Sportos, igényes, fiatalos, 40es pasi. Jövőhét csütörtökön Budapesten lessz dolgom. Szeretném eltölteni kellemesen a napot, és ehéz keresek egy igényes párt, (elsősorban). Imádom a szexet, a jó dolgokat. Sokmindent kipróbáltam, de izgatnak az újdonságok. Írjátok, és találkozzunk. Ha egy jó pasira vágytok, íttvagyok.
Idősebb macis pasi, aki szopatni szeretne?
Péntek délelőtt Tatabányán a Birka csárdánál kirándulgatunk. Lesz arra valaki?

Duplicatos Ludos Naturista szórakoztató wellness park! Szezon nyitó Nov 9.én.19.00 kor! Belépés Halloween jelmezben! Vacsora Liba pecsenye kemencében!Korlátozott létszámmal.Csak előre jelentkezéssel! Érdeklödés privátban.viber vagy messenger.Puszi.Melitta
Sziasztok! Ma délután (déltől kb. 4-5-ig) egyedül leszek érdi otthonomban, fogadnék szexéhes hölgyet vagy párt, kicsit feldobni a HO-t. Ápolt, mások szerint jó pasi vagyok, 17-18/4 intimmel.
Üdv Szarvasi férfi vagyok. Szép weelnes környezetbe várom párok jelentkezését cuckold ill 3 mas szórakozásra kikapcsolódásra. Akár maradhattok pár napot is smile gyönyörű szép saját weelnes szomszéd mentes vendégházamba a csend paradicsom. Teljesen zavartalan környezetbe szaunával hatalmas jakkuziba lazuljunk ismerkedjünk izgalmasan. smile levélbe várom a jelentkezést akit érdekel
Sziasztok! Csütörtök, péntek egész nap fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Megbeszélés után várlak titeket! Várom leveled! Köszönöm!
Sziasztok! Ápolt, normális, kedves, 30-as srácként keresek olyan párt péntek estére, akik szeretik, ha nézik őket és/vagy szeretnének egy igényes pasit bevenni hetero alapon, vagy a páros hölgy tagjának szeretnének egy profi masszázst lazító, érzéki kivitelben. Akár közös wellness, szaunázás is érdekelne. Pest megye, utazni tudok! 20-50ig keresek, de az igényesség és értelmes kommunikáció a fő szempont!!! Privátban írjatok kérlek!
Sziasztok! Holnap délután egyedül leszek érdi otthonomban, fogadnék szexéhes hölgyet vagy párt, kicsit feldobni a HO-t. Ápolt, mások szerint jó pasi vagyok, 17-18/4 intimmel.
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Gödöllőn vagy kke extra orál pasiknak
Esztergom -Szentendre vonalon keresek egy kedves szexy párt hosszútávra!
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet
Sziasztok! Valaki most reggel Gödöllőn? Párok, hölgyek? Helyem van! Várom leveled!
Hölgynek vagy párnak volna kedve csatlakozni 2 bi pasihoz?
Valamelyik nap reggel-délelött, megbeszélés kérdése.
Privátban írj ha benne vagy.
Valamelyik nap reggel-délelött, megbeszélés kérdése.
Privátban írj ha benne vagy.