KÖZÉP-MAGYARORSZÁG Régió (Budapest, Pest)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

KÖZÉP-MAGYARORSZÁG Régió

Megyék: Budapest és Pest megye
Nagyobb városok: Budapest, Érd

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 156 157 158 159 160 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#16860   2024. 10. 18. péntek 10:14
renieszoli renieszoli
Sziasztok keresünk ma estère Budapesti egyedül álló Fiút max 30 èves kor ig ! Hármas szexre kizárolag heteró alapon.
#16859   2024. 10. 18. péntek 06:41
kiserdesz2107 kiserdesz2107
Sziasztok! MA is szívesen fogadnék napközben hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Megbeszéljük a részleteket.Várom leveled.Köszönöm!
#16858   2024. 10. 18. péntek 06:14
kalandosfiu kalandosfiu
Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt.
Nógrád és Pest megyében.
Fogadni nem tudok de utazni igen .
Amit keresek:
autóskaland,kukkolás(háznál vagy autóskalandnál) ,maszírozás,akár csak beszélgetésben vágyakról fantáziákról vagy csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki.várom hölgyek párok jelentkezését szép napot.
#16857   2024. 10. 17. csütörtök 21:17
bizakodo69 bizakodo69
Sziasztok! Budapesti 54 éves kapcsolatban, de némileg nyitottan élő pasi csatlakozna hellyel rendelkező biszex párokhoz mindenki örömére. Férfiak között az orál izgató számomra! Odaadó kultúrált, 17/5 cm intimmel rendelkező pasi vagyok. Privátban várom a leveleket!
Üzenet módosítása
#16856   2024. 10. 17. csütörtök 19:21
X Törölt felhasználó (4755948)
Sziasztok! Újra itt, ismerkednék lehetőleg pesti párokkal, lányokkal. Nagy közhelyek nem írnék le, minden a TK adatlapon ott van. Szép estét
#16855   2024. 10. 17. csütörtök 18:55
Bpboyy Bpboyy
Hali!
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
#16854   2024. 10. 17. csütörtök 18:50
bigpassion bigpassion
Túlfűtött, érzéki partnerem keresem. Esetleg párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Egyedülálló vagyok, egyedül élek. Van autóm tehát mobilis bármikor. Alkalmi 1 órás gyors numerák nem vonzanak. Inkább a hosszabb, egész éjszakás élvezetek vagy akár egy komoly kapcsolat.
#16853   2024. 10. 17. csütörtök 18:26
intmszobrász intmszobrász
Sziasztok,
Szentendre es kke? smile
Sportos bi uni srac vagyok
#16852   2024. 10. 17. csütörtök 18:09
Gabi31 Gabi31
Valaki most m5 tesco??
#16851   2024. 10. 17. csütörtök 17:27
Szexi41 Szexi41
Sziasztok. Csaba vagyok. Sportos, igényes, fiatalos, 40es pasi. Jövőhét csütörtökön Budapesten lessz dolgom. Szeretném eltölteni kellemesen a napot, és ehéz keresek egy igényes párt, (elsősorban). Imádom a szexet, a jó dolgokat. Sokmindent kipróbáltam, de izgatnak az újdonságok. Írjátok, és találkozzunk. Ha egy jó pasira vágytok, íttvagyok.
#16850   2024. 10. 17. csütörtök 17:23
jeel34 jeel34
Idősebb macis pasi, aki szopatni szeretne?
#16849   2024. 10. 17. csütörtök 17:15
mrxyz78 mrxyz78
Péntek délelőtt Tatabányán a Birka csárdánál kirándulgatunk. Lesz arra valaki? smile
#16848   2024. 10. 17. csütörtök 17:04
Duplicat Ludos Duplicat Ludos VIP
Duplicatos Ludos Naturista szórakoztató wellness park! Szezon nyitó Nov 9.én.19.00 kor! Belépés Halloween jelmezben! Vacsora Liba pecsenye kemencében!Korlátozott létszámmal.Csak előre jelentkezéssel! Érdeklödés privátban.viber vagy messenger.Puszi.Melitta
#16847   2024. 10. 17. csütörtök 08:24
X Törölt felhasználó (4745934)
Sziasztok! Ma délután (déltől kb. 4-5-ig) egyedül leszek érdi otthonomban, fogadnék szexéhes hölgyet vagy párt, kicsit feldobni a HO-t. Ápolt, mások szerint jó pasi vagyok, 17-18/4 intimmel.
#16846   2024. 10. 17. csütörtök 07:30
sexxxboy sexxxboy
Üdv Szarvasi férfi vagyok. Szép weelnes környezetbe várom párok jelentkezését cuckold ill 3 mas szórakozásra kikapcsolódásra. Akár maradhattok pár napot is smile gyönyörű szép saját weelnes szomszéd mentes vendégházamba a csend paradicsom. Teljesen zavartalan környezetbe szaunával hatalmas jakkuziba lazuljunk ismerkedjünk izgalmasan. smile levélbe várom a jelentkezést akit érdekel
#16845   2024. 10. 17. csütörtök 05:53
kiserdesz2107 kiserdesz2107
Sziasztok! Csütörtök, péntek egész nap fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Megbeszélés után várlak titeket! Várom leveled! Köszönöm!
#16844   2024. 10. 16. szerda 12:30
RelaxSrac RelaxSrac
Sziasztok! Ápolt, normális, kedves, 30-as srácként keresek olyan párt péntek estére, akik szeretik, ha nézik őket és/vagy szeretnének egy igényes pasit bevenni hetero alapon, vagy a páros hölgy tagjának szeretnének egy profi masszázst lazító, érzéki kivitelben. Akár közös wellness, szaunázás is érdekelne. Pest megye, utazni tudok! 20-50ig keresek, de az igényesség és értelmes kommunikáció a fő szempont!!! Privátban írjatok kérlek!
#16843   2024. 10. 16. szerda 10:42
X Törölt felhasználó (4745934)
Sziasztok! Holnap délután egyedül leszek érdi otthonomban, fogadnék szexéhes hölgyet vagy párt, kicsit feldobni a HO-t. Ápolt, mások szerint jó pasi vagyok, 17-18/4 intimmel.
#16842   2024. 10. 16. szerda 10:35
handsgg1988 handsgg1988
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!

Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.

Várom a jelentkezéseteket privátban.

Képek társkeresős adatlapomon.

Ma este is ráérek, ha úgy alakul smile
#16841   2024. 10. 16. szerda 07:02
X Törölt felhasználó (4712635)
Gödöllőn vagy kke extra orál pasiknak

... 156 157 158 159 160 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 21. csütörtök
Üzenetek: 20000db
Utolsó üzenet: ma 04:23

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!