Sziasztok! Hölgyhöz vagy pàrhoz csatlakoznék nagy mérettel a hölgy örömére. Pest és környékén.
Ma valaki vagy valakik a király utcai szex moziban 12 orától? Passzív vagyok
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok!
Ma délután ráérő párt/nőt keresek Budapest és környékén!
Jómagam egy fiatal, extra igényes,sportos,nagy intimű(22cm) többest kedvelő, intelligens, tisztelettudó srác vagyok!
Ma délután ráérő párt/nőt keresek Budapest és környékén!
Jómagam egy fiatal, extra igényes,sportos,nagy intimű(22cm) többest kedvelő, intelligens, tisztelettudó srác vagyok!
Sziasztok! Hajnalban valaki egy kis orális kaland Kelenföld környékén?
Duplicatos Ludos Naturista szórakoztató swinger wellness parkunk .Téliesítés átállások miatt Zárva tart! Szezon nyitó Nov 9.én.19.00 kor! Belépés Halloween jelmezben! Vacsora Liba pecsenye kemencében!Korlátozott létszámmal.Csak előre jelentkezéssel! Közkívánatra egy,egy szauna estet tartunk.Ingyenes belépés!! Korlátozott létszámmal!! Batyubuli.Okt 12.én 19.00 tól.
Sziasztok!
Ma este a párom nélkül fogadnék pár vagy lányt kemény szexre! wink
Ma este a párom nélkül fogadnék pár vagy lányt kemény szexre! wink
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Szombat és vasárnap este is ráérek
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Szombat és vasárnap este is ráérek

HÉTFŐ ESTI HOKIBULI BUDAPESTEN!!
Olyan srácokat (18-45 év közötti, normál vagy sportos testalkat) keresek, akik nagyot spriccelve élveznek,
és ezt mások társaságában is megteszik! Pár bulimról kép a társkeresőn látható.
Én 40 éves, sportos, 20/6os méretű pasi vagyok.
Olyan srácokat (18-45 év közötti, normál vagy sportos testalkat) keresek, akik nagyot spriccelve élveznek,
és ezt mások társaságában is megteszik! Pár bulimról kép a társkeresőn látható.
Én 40 éves, sportos, 20/6os méretű pasi vagyok.
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy akit izgatna +2 pasival lenni ?
Mi 25 és 44 éves barátok vagyunk, többesben közösen is tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Mi 25 és 44 éves barátok vagyunk, többesben közösen is tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Szopatni is szerető férfival, házaspárral ismerkednék szabadban kocsiban vagy nálam kalandra és hosszabb távra is
Hölgytagunk öklözèsèhez keresünk hölgyet. Olyat aki szereti ha egy nő , hosszasan , odaadóan nyalja.
Nagy fenèk, nagy cickók elônyben. Èrden lakunk, itt tudunk fogadni.. Minden.megoldásra nyitottak vagyunk
Nagy fenèk, nagy cickók elônyben. Èrden lakunk, itt tudunk fogadni.. Minden.megoldásra nyitottak vagyunk
Valaki most 20ker kocsival?
Üdv újra! Továbbra is várom párok, lányok megkeresését Tk adatlapom alapján. Gyertek.
sziasztok feleseget massziroznek a ferje elott s utanna pedig kényeztetnem aa csuscig. Hely kellene utazni tudnek
Sziasztok,
Ma este biztonsagos kaland?
Sportos bi uni srac vagyok,helyem van Szentendren.
Ma este biztonsagos kaland?
Sportos bi uni srac vagyok,helyem van Szentendren.
jövö hét péntek, szombatra keresek hölgyet vagy párt tatán smile
a többit privin
a többit privin
Ma Sóskúton Öreghegyen szopnék és dughato is vagyok 15:00-16:30ig olyan írjon aki el is tud jönni
Bp belvárosi bi kaland?
Milyen buli lesz Szarvason ?
(Ez egy válasz Catwumen üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)