Sziasztok! Május 4 késő délután-este keresek párt illetve hölgyet Budaörsön.
Izgalmas estét, sziasztok. Párral, hölggyel találkoznék, helyem is van. Akinek lenne kedve ismerkedjünk.
Hát ha a reptérhez kimenetek, ott pasit tuti találtok.
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2026. 04. 24. péntek 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 24. péntek 20:11
Van valakinek ötlete, hogy hova lehetne a este menni szórakozni,ahol lehet valami huncutság is?
Van valakinek ötlete, hogy hova lehetne a este menni szórakozni,ahol lehet valami huncutság is?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ma este, Monor - Albertirsa térségében, lányokat, asszonyokat elégitenék ki, akár nyelvel is!
Férj jelenlétében is, akár a gecivel töltött puncit is kínyalom!
Férj jelenlétében is, akár a gecivel töltött puncit is kínyalom!
Olyan kiváncsi hetero urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Szeresd a szép puncikat a jó szexfilmeket.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en
Ma este orál kaland a tatabányai Turulnál? 20.30-tól 22.30-ig leszünk fent. Légy ápolt, normális és határozott. Olvass adatlapot. Villants az irányjelződdel és akkor tudjuk miért jöttél.
Ez az extrémbe jobb lenne! Mert nővel shoppingolni, az egy kínzás!
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 04. 24. péntek 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Elkisér valaki shoppingolni?
Sziasztok. Budapesten, vagy Dunaújvárosba volna olyan hölgy vagy Pár, aki, akik egy diszkrét pasival ismerkednének?
Helyet, akár az utazást meg tudom oldani. Csak aki, akik komolyan gondolják, és találkozni is mérnek.
Helyet, akár az utazást meg tudom oldani. Csak aki, akik komolyan gondolják, és találkozni is mérnek.
Sziasztok. Most mennénk valamerre... shopping,mozi ilyesmi
Milyen szabású?Talán ember?
(Ez egy válasz David2121 üzenetére (2026. 04. 24. péntek 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok mi egy fiatal pár vagyunk ma valaki szabású?
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma péntek estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Két férfi csinos sub nöt keres.
Mai nap kora délután alkalmi, a megszokottól extrémebb randira keresem partnerem, partnereim Budapesten. Olvass adatlapot, hogy ne érjen meglepetés. Minden, ami nem átlagos, érdekel.
Sziasztok!
Május 15-17 ig Egerben leszünk welnesselni. Keresnénk egy 18-50 közötti hölgyet aki szívesen csatlakozna hozzánk és szeretné jólérezni magát velunk. Alkat nem számít mi sem vagyunk vékony alkatúak.
Május 15-17 ig Egerben leszünk welnesselni. Keresnénk egy 18-50 közötti hölgyet aki szívesen csatlakozna hozzánk és szeretné jólérezni magát velunk. Alkat nem számít mi sem vagyunk vékony alkatúak.

vazelinator

Paulpaul80