Olvasd el a profilom. Bp 20ker.
Szopató, és keményen kúró pasikat keresek, Érd-Bp. és környékén. Helyem van! Irjatok üzit!! Nem levelezni akarok, hanem szopni, nyelni, és baszatni...
Biszexuális férfit keresünk közös élvezetekre.
Olyan hölgyet vagy párt keresek Budapesten vagy Esztergom környékén, aki értékeli a minőségi érintést és a figyelmet. Szívesen vállalok masszírozást, legyen szó egy kis relaxációról vagy többről. Nyitott gondolkodású vagyok , így párok elől sem zárkózom el. Mobilis vagyok, az utazás nem akadály. Ha szimpatikus a felhívásom, jelentkezz bátran!
Dány környéke?
Privátba írj
Privátba írj
Taliznék esztetgom budapest vonalon a mai nap folyaman utazni tudok ha te is unatkozol írj.
Keresek, kezi munka, pippantás. Én neked viszoonzás kizárt. Melós ruha előny.
Sziasztok! Srácot keresünk 3.nak feleségem örömére szigorúan szimpátia esten, nem minden áron.
Lehetőleg átlagos mérettel.
Írj Google chaten ha magadra ismersz a és el tudsz jönni ma. Pest megye déli része.
Lehetőleg átlagos mérettel.
Írj Google chaten ha magadra ismersz a és el tudsz jönni ma. Pest megye déli része.
Holnap estére keresünk nőt vagy párt! 18 éves sportos csajszi vagyok
Sziasztok.
Pesten V. Szűk környékén Hölgy (pár hetero alapon)1 laza kalandra Ma
. Autós/természet.. Is
Pesten V. Szűk környékén Hölgy (pár hetero alapon)1 laza kalandra Ma
. Autós/természet.. Is
Köszönöm az infót!
(Ez egy válasz goni13 üzenetére (tegnap 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:16
Delightpar szerveznek jövőt pénteken bulut, kifejezetten jó bulik szoktak lenni, náluk érdeklődj!
2 kerben valaki egy kis kaland?
Delightpar szerveznek jövőt pénteken bulut, kifejezetten jó bulik szoktak lenni, náluk érdeklődj!
(Ez egy válasz KisAti34 üzenetére (tegnap 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:03
Sziasztok! Egy srác haverommal május elsejét Budapesten töltjük, társaság lehetőség van esetleg aki/akik el lennének velünk?
Ma este ölgy vagy pár egy jó masszázsra akár tantra masszázsra? Tapasztalt vagyok és szeretem csinálni. Csak hölgy részére opció a belépés biztos a masszázs biztos a többi hogy mi történik az már rajtatok is múlik.
Helyszín Budapesten azon belül Óbudán
Helyszín Budapesten azon belül Óbudán
Bi pár ma ?
Sziasztok! Egy srác haverommal május elsejét Budapesten töltjük, társaság lehetőség van esetleg aki/akik el lennének velünk?
Sziasztok Házaspárként a feleség (dagi) részére keresnénk olyan 30-50 év közötti pasit aki nem kamus mert talalkozni és tudna értékelni egy autós szopást.Talalkozas a xv.keruletben lehetséges a szombat esti órákban.Ha érdekel privátban írj a feleség vagyok és én fogok válaszolni így ha kérhetem kulturáltan normálisan köszönöm!
Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány-Solymár-Pomáz és környéke...átlagos alkatú. Nőt,Lányt,Asszonyt,Feleséget a férje előtt,elhanyagolt Feleséget ORGAZMUSIG NYLNÁK autómban,vagy Nálad...kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...Puszi a Hölgyeknek...
Sziasztok!
Budapesti, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!

vazelinator

junejames