Sziasztok! A bemutatkozó szöveghez beírtam az email címem. Aki úgy gondolja mentse el, mert legkésőbb hétvégén törlöm a regisztrációm.
Sziasztok
Reptérre tervez jönni pár vagy hölgy?
30F
Reptérre tervez jönni pár vagy hölgy?
30F
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van!
Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van!
Perverzió előny!
Sziasztok! Itt a jó idő. Lenne hölgy vagy pár akinek kedve van laza kalandhoz?
Két férfival csinos sub nőt keres
sziasztok, bp-i hölggyel ismerkednék az adatlapom szerint. 48 éves normális, hetero pasi vagyok hellyel
Sziasztok!
Péntek délután és este a XI. kerületben leszünk egy barátommal, és szívesen látnánk nyitott párokat egy jó hangulatú cuckold játékra és közös mókára. A dolog szigorúan hetero alapon működik, azaz kizárólag a hölgy kényeztetésére fókuszálunk.
Rólunk: egy 30-as (én) és egy 40-es, jól szituált, illemtudó és összeszokott duó vagyunk. Tapasztaltak vagyunk a témában, és mindketten jó méretekkel rendelkezünk.
A normális, intelligens és tiszta kommunikáció nálunk alapvető. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok privatban.
Péntek délután és este a XI. kerületben leszünk egy barátommal, és szívesen látnánk nyitott párokat egy jó hangulatú cuckold játékra és közös mókára. A dolog szigorúan hetero alapon működik, azaz kizárólag a hölgy kényeztetésére fókuszálunk.
Rólunk: egy 30-as (én) és egy 40-es, jól szituált, illemtudó és összeszokott duó vagyunk. Tapasztaltak vagyunk a témában, és mindketten jó méretekkel rendelkezünk.
A normális, intelligens és tiszta kommunikáció nálunk alapvető. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok privatban.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Keresek pasit:
diszkrét kezimunkára,
esetleg pippantásra.
Én neked, viszonzás kizárt.
Munka közben után, diszkréten.
Melós ruhások előnyben.
Újbuda
diszkrét kezimunkára,
esetleg pippantásra.
Én neked, viszonzás kizárt.
Munka közben után, diszkréten.
Melós ruhások előnyben.
Újbuda
Aktív pasit srácot keresek mára aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Helló
Most Hölgy pesten rapid randi?
Most Hölgy pesten rapid randi?
irtam google chat
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2026. 06. 02. kedd 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas????
Ma délután 15-18 óra között Szada, Veresegyház környékén 50+-os nem macis alkatú partner aki szopatna? Akár természetben is?
Előny ha nem vagy borotvált.
Előny ha nem vagy borotvált.
Sziasztok! Pénteki napom szabad, ezért keresek hölgyet vagy párt! Hellyel rendelkezem de utazni is tudok. A részleteket megbeszéljük privátban!
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
Sziaszrtok
Szerda délelőtt keresnénk egy szexi, jófej párt, ritka esetben pasit, biszex előnyben.
Szerda délelőtt keresnénk egy szexi, jófej párt, ritka esetben pasit, biszex előnyben.
Sziasztok.
30 eves normal alkatu urkent part keresek ismerkedes celjabol hetero alapon.
40- es korosztaly leveleit is szivesen fogadom. Cicis , enyhen telt alkat lenne a legidalisabb holgy szamomra.
Helyileg Pest megye, Budapest, esetleg Komarom megye volna tavolsagugyileg a legmegfelelobb..
30 eves normal alkatu urkent part keresek ismerkedes celjabol hetero alapon.
40- es korosztaly leveleit is szivesen fogadom. Cicis , enyhen telt alkat lenne a legidalisabb holgy szamomra.
Helyileg Pest megye, Budapest, esetleg Komarom megye volna tavolsagugyileg a legmegfelelobb..
Korban és alkatban hozzánk hasonló Párral ismerkednénk a Fővárosból. Szivesen megyünk klubba is,de helyünk is van. Nem szégyenlős, többesben tapasztalt pár lennénk
Sziasztok. Veresegyház vagy környékén keresek, diszkrét kikapcsolódasra! Pár párhoz is szívesen csatlakoznék, de akár csak kukkolásra is nyitott vagyok. Utazni tudok...

vazelinator

Tadamlapam
Sherry Railey