zigethalom-Dunavarsány környékén biszex párral aktív férfival ismerkednék
Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas???
Sziasztok! Budapesten vagyunk, 06.22 Hétfő este 21:00-ra párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Dány környékén keresek autós srácot!
Privátba írj!
Privátba írj!
Holgyet masziroznek, kenyeztetnek Budapesten
Sziasztok!
Tatabányán és a kb. 50-70km-es körzetében ismerkednék, nudizni szerető lányokkal, hölggyel, párral!
Álmaikat, vágyaikat megélni akaró lányok, nők társaságát keresem! Mindent lehet, határ a csillagos ég!
Tatabányán és a kb. 50-70km-es körzetében ismerkednék, nudizni szerető lányokkal, hölggyel, párral!
Álmaikat, vágyaikat megélni akaró lányok, nők társaságát keresem! Mindent lehet, határ a csillagos ég!
Tényleg nincs Pest megy Déli részén hölgy, aki 40-50 év között lenne, és 40-50 kilogramm? Kis pici érdekelne, ha úgy alakul, nem csak szex kapcsolatra.
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok!
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Kevés szabadidővel, de mobilis vagyok .
Akár egy autóban akár lakáson kényeztetlek.
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Sziasztok!
Sziasztok! Közel 33 éves, nem független ápolt és diszkrét férfi keres párokat, hölgyeket minden jóra. 183 cm magas, 95 kg vagyok, normál alkattal és intimmel. Szívesen csatlakozok 3-nak vagy cuckold alapon. Abban is benne vagyok hogy egyoldalúan a hölgyeket kielégítem szájjal
Ha szeretnétek valami igazán izgalmasat...
Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
Ha felkeltettük az érdeklődésedeteket, íratok
Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
Ha felkeltettük az érdeklődésedeteket, íratok
Ma napközben ráérő hölgyet, párt keresek.Cuckold szex is érdekelne
Sziasztok! Tatán (Tatabányán) kb 120 literes új állapotú hűtő és 1 db trekking férfi kerékpár elvihető hölgyeknek, pároknak. Érdeklődni privátban plusz pesten bose fejhallgató noise cancelling régebbi típus smile
Sziasztok!
Olyan nőt/hölgyet keresek ma-holnap, akinek izgalmas lenne, ha
Olyan nőt/hölgyet keresek ma-holnap, akinek izgalmas lenne, ha
le
engem alf
pi alf
si alf
lne
Sziasztok!
Egy kicsit extrém..vannak olyan lányok/párok akik ki használnák a nagy dobozos autóm tereit?
FuckMaster útnak indul!
Üzenetben várom a jelentkezőket!
Egy kicsit extrém..vannak olyan lányok/párok akik ki használnák a nagy dobozos autóm tereit?
FuckMaster útnak indul!
Üzenetben várom a jelentkezőket!
Ma napkozben keresek Budapesten illetve kozvetlen közelében hölgyet vagy párt, aki szivesen ismerkedne autóban, szabadban, búvohelyen esetleg a saját lakásában is fogadna. Privátban keressetek.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok,
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 46 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 46 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok
al
. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
alf
ko alf
ho alf
lt
Sziasztok hölgyet párt keresek! Hellyel rendelkezem de utazni is tudok. Részletekért keress privátban!

vazelinator

katalin29