Ápolt igényes sportos szörtelenebb partnert keresek a mai napra.Ha érdekelne egy lazító masszázs,üzenetben jelentkezz képpel.
#59700 ma 13:06 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)lacr5gttlacr5gtt Sziasztok holnapi napra (kedd) estére keresnénk olyan pasit aki 30-50ev között van normalis tisztelettudó, ápolt, tiszta es azert nem 15 cm a farka. Amire keresnénk farokveres puncira autós partira olyan pasit akit ez érdekelne. Reszletek privatban ami meg fontos csak estére keresunk a xv. Keruletben es csak a poluscenzernél. van tali!!!!!!
Az esélytelenek nyugalmával keres barátnőm olyan lányt, aki nyitott a submissive dolgokra. Nagyon szívesen játszana a barátnőm vele keményebben!
Monor - Albertirsa térségében puncit kényeztetnek, akár férj jelenlétében is,. Enyhe bi is mehet.
Holnap napközben Fót -Göd - Dunakeszi környékén hölgyet, párt keresek
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
Sziasztok holnap keresek hőlgyet párt a reptéri repülő leszálló hely melett nagyon jó diszkrét helyek vannak heteró diszkrét higénikus pasi vagyok kb 1 órát leszek ott írj még ma
Sziasztok!
Reptér /Budapest és környékén kaland?
Reptér /Budapest és környékén kaland?
Most valaki Vecsésen ? Közös fasz verés, szopás-szopatás, autóban ?
Sziasztok !! 29 éves magára igényes pasi vagyok . Monor környéken ismerkednek hölggyel , illetve párral .. írj privát
Sziasztok! Kecskeméten keresünk házibarátot! Illetve helyet tudunk biztosítani másoknak együttlétekre, amit akár szívesen néznénk is cserébe! Ha érdekel írjatok, elérhetőséggel!
Budapesten párral szexelnek, diszkrét vagyok és imádok nyalni.
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Ma estére keresünk egy lány barátommal lányt vagy párt akivel jól érezhetjük magunkat este hármasban vagy négyesben. 30 évesek vagyunk normál testalkattal.
Üzenetben várjuk a jelentkezőket.
Egyedüalló férfiakat semmiképpen sem keresünk.
Üzenetben várjuk a jelentkezőket.
Egyedüalló férfiakat semmiképpen sem keresünk.
Van már valaki esetleg?
(Ez egy válasz Catcicaa üzenetére (tegnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Merre van ez a Békasi glory?
(Ez egy válasz Catcicaa üzenetére (tegnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor ma jön valaki?
(Ez egy válasz Catcicaa üzenetére (2026. 07. 04. szombat 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 04. szombat 20:53
Bocsánat mindenkitől akiknek írtunk,holnap csak 14h körül tudunk menni a békásiba.
Szia !
Igazán nagy cerkájú, megbízható 50 éves sportos pasiként ,budapesti nőt illetve heteró párt keresek ,alkalmi huncutságokra.
Igazán nagy cerkájú, megbízható 50 éves sportos pasiként ,budapesti nőt illetve heteró párt keresek ,alkalmi huncutságokra.
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne MA menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!!

vazelinator