Reptérnel van kint pár ?
(Annyira felesleges de még próbálkozom...) Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Kedves Párok! 07.21-én este lenne kedvetek házi welneshez? Van szauna, jakuzzi és lehet masszázs is. Egy hölgy jelentkező már van, még egy párt keresnénk. Privát üzenetben keressetek, ha kérhetem.
július végére (07.31, 08.01) hétvégére keresem nő partnerem, akit masszázzsal és nyalószolgaként kényesztethetnék akár egész nap
július végére (07.31, 08.01) hétvégére keresem nő partnerem, akit masszázzsal és nyalószolgaként kényesztethetnék akár egész nap
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös élvezetekre
Hölgyet vagy párt keresek, akik kedvelik az extrabb perverziokat. Minél nyitottabbak vagytok , annál jobb!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
ma este valaki aki szívesen verné a farkát egy dagi feleség puncijára?Legyél 30-50-között normális ápolt nem kamus pasi mert abból már van elég!Ha érdekel a részleteket privátban egyeztetjük!Ha kamus vagy vagy a feleséged mellett csak a kepekre akarsz hokizninnem minket keresel!!!!
Szivesen ismerkedünk szabadság miatt hétközben is
Adatlapot olvassatok
Adatlapot olvassatok
Sziasztok!
Mostanában ráérő pár?
Fogadni tudunk
Mostanában ráérő pár?
Fogadni tudunk
Sziasztok
Gábor vagyok 39 éves Csákvár környékén keressek olyan. Lányokat vagy hölgyeket akik szeretnek sétálni, túrázni vagy akár pizzázni vagy gyrosozni!!!!
Igaz ából ez nem egy szakmányos apróhirdetés csak szeretnék egy kis társaságot magam mellé de nem vagyok semmi jónak az elrontója azért eléggé nyitott vagyok.
Űdv Gábor
Gábor vagyok 39 éves Csákvár környékén keressek olyan. Lányokat vagy hölgyeket akik szeretnek sétálni, túrázni vagy akár pizzázni vagy gyrosozni!!!!
Igaz ából ez nem egy szakmányos apróhirdetés csak szeretnék egy kis társaságot magam mellé de nem vagyok semmi jónak az elrontója azért eléggé nyitott vagyok.
Űdv Gábor
Én is!
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 07. 17. péntek 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 07. 17. péntek 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok! Hétvégére keresek párt pasit!
Sziasztok! 3-as vagy cuckold sexre keresünk pasit! Ápoltság, diszkréció alap dolog legyen! Hellyel rendelkezünk! Csak olyan írjon aki nem fél egy telefonszám cserétől! Ne haragudjatok de nemtudink mindenkinek válaszolni! Habesetleg nem írunk akkornsajna nem egymást keressük!
Sziasztok. Holnap Pécelen utcabál lesz, akár összefuthatunk. Igyunk egy italt, ismerkedjünk majd aztán meglátjuk

vazelinator

Melane
Noell