Cegléden hölgy esetleg ma délelőtt?
szimpátia diszkreció fontos!
szimpátia diszkreció fontos!
Kedves Hölgyek, Párok! 08.06-án /csütörtökön/ este lenne kedvetek házi welneshez? Van szauna, jakuzzi és lehet masszázs is. Privát üzenetben keressetek, ha kérhetem.
Sziasztok 32 éves szüz srác vagyok lányokál hölgyekel. Beszélgetnék képcsere camozás egyenlőre de bármi szoba jöhet.
Jóreggelt! Budapest X. Ker-ben keresek hölgyet ma reggelre (8 óra körül) alkalmi titkos kalandra! Diszkréció, szimpátia fontos!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Kedves Hölgyek, Párok! 08.06-án /csütörtökön/ este lenne kedvetek házi welneshez? Van szauna, jakuzzi és lehet masszázs is. Privát üzenetben keressetek, ha kérhetem.
Anál kedvelő nőt keresek
Sziasztok olyan biszexuális párral szeretnék ismerkedni ahol alap a kölcsönös orális kényeztetés a Pár mindkét tagjával
Kérem csak párok írjanak ! Köszönöm!
Kérem csak párok írjanak ! Köszönöm!
Fiatalabb pasit keresunk aki megdugja a feleségem
Holnap reggel 6:30 és 8:00 között a 13 kerületben leszek. Helyel rendelkező aktív pasit vagy pasikat keresek.
Nagykáta és környéke nő vagy pár hely van
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén, rendszeres diszkrét havert keresek.
Szeretek masszírozni, kényeztetni prosztata masszázs is megy.
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén, rendszeres diszkrét havert keresek.
Szeretek masszírozni, kényeztetni prosztata masszázs is megy.
Nyár záró swinger Habparty Hawai,és Kubai stillusban!!
2026.08.22.én.15.00 órai kapunyitással! 17.00 órára mindenki érkezzen meg!! Kapuban welcome drink! Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni!Törölkőző,és papucs használata kötelező
Dess code:Átlátszó ruha vagy semmi!A habban fűrdőruha nem engedélyezett ,el sem hozzátok!
A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: 17.00 órától 21.00 ig Nyári swinger HABPARTY ,Kubai ,és hawaii stillusban!!
-Tipi tapi dinó a habban(Petting) merüljetek el az élvezetben,senki ne maradjon szárazon!
-15.00 tól 17.00 welcome drink kínálás a park bejáratánál!érdemes 17.00 óráig ide érni,az első hab befújásra!
-Diszkó zene,tánc,21.00 óráig
Este folytatás a szobában
Közben:
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Hidrodézsa
16.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs) A szobát korlátlanul lehet használni sw hez
Óvszert magatoknak kell hozni!!
Vacsora után indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Viberen érdeklődés
Alalfkoalfhoalfl hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,alalfkoalfhoalflos italok,koalfktalfél bár.
Kemencés ételek finomságok!
Az est étkezést tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
2026.08.22.én.15.00 órai kapunyitással! 17.00 órára mindenki érkezzen meg!! Kapuban welcome drink! Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni!Törölkőző,és papucs használata kötelező
Dess code:Átlátszó ruha vagy semmi!A habban fűrdőruha nem engedélyezett ,el sem hozzátok!
A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: 17.00 órától 21.00 ig Nyári swinger HABPARTY ,Kubai ,és hawaii stillusban!!
-Tipi tapi dinó a habban(Petting) merüljetek el az élvezetben,senki ne maradjon szárazon!
-15.00 tól 17.00 welcome drink kínálás a park bejáratánál!érdemes 17.00 óráig ide érni,az első hab befújásra!
-Diszkó zene,tánc,21.00 óráig
Este folytatás a szobában
Közben:
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Hidrodézsa
16.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs) A szobát korlátlanul lehet használni sw hez
Óvszert magatoknak kell hozni!!
Vacsora után indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Viberen érdeklődés
Alalfkoalfhoalfl hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,alalfkoalfhoalflos italok,koalfktalfél bár.
Kemencés ételek finomságok!
Az est étkezést tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Hölgyet, párt keresek orális kényeztetésre. Bármilyen felállás izgat. Hölgynek hálás lennék...
Mostanában valaki Vecsésen, autóban közös maszti és orál???.
Aktív pasi Budapesten a 13 kerben akinek helye is van?
Valaki ma hajnalban?
Holnap kora délután kint leszek a Szépvölgyi parkolóban!
Szívesen ismerkednék vagy kukkolnék Nőt vagy párt!
Privátba jelezz jelezzetek!
Szívesen ismerkednék vagy kukkolnék Nőt vagy párt!
Privátba jelezz jelezzetek!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

vazelinator

laceee84