Veresegyház vagy környékén van valaki kis kalandra? Esetleg pár!
Ma 14 óra körül Nagykovácsi és Hűvösvölgy környékén leszek. Kedves lány v pár aki kalandozna ? Autós v más helyszin is jó.
Sziasztok 08.17-21 között Budapesten kirándulunk szívesen ismerkedünk párokkal esetleg nagy méretú 20++pasikkal ZsuTi
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá...
Továbbra is keresem azt a lányt, hölgyet, aki szeretné sokáig nyalatni magát egy érett, tapasztalt, jó külsejű 50-essel.
Egyoldalúan is....csak nyalás, de azt rendkívül alaposan, mindenhol, akár órákig..
Egyoldalúan is....csak nyalás, de azt rendkívül alaposan, mindenhol, akár órákig..
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Ma estére keresek kukkolható párt,autóban,szabadban,Törökbálint- Budaörs-Budakeszi környékén!
Sziasztok
Mai napra keresnék hölgyet aki vágyna kellemes élvezetes együttlétre.Vannak szexi új fehérneműim és új játékszereim is.
Ha úgy alakul helyem van,vagy autóban,szabadban is lehet.Kérem aki komolyan gondolja csak az keressen privátban és ott egyeztessük a részleteket.
Mai napra keresnék hölgyet aki vágyna kellemes élvezetes együttlétre.Vannak szexi új fehérneműim és új játékszereim is.
Ha úgy alakul helyem van,vagy autóban,szabadban is lehet.Kérem aki komolyan gondolja csak az keressen privátban és ott egyeztessük a részleteket.
Dj Otin esetleg helyes fiú pàromnak!?Kihìvó ruhàban lesz!?
sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék Bp-en, lehetőleg hosszabb távra.. 49 éves hetero pasi vagyok
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Ma estére keresek kukkolható párt,autóban,szabadban,Törökbálint- Budaörs-Budakeszi környékén!
Csatlakoznék hozzátok a hölgy örömére igényes fiatal pasi vagyok
(Ez egy válasz Thomas001 üzenetére (2026. 08. 04. kedd 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Sziasztok.
Dunakeszi szabad strandon Hölgy mostanában aki ismerkedne?Is
Mi a Kavicsnál vagyok.
Dunakeszi szabad strandon Hölgy mostanában aki ismerkedne?Is
Mi a Kavicsnál vagyok.
Sziasztok!
Ha van valaki/valakik, akik szívesen játszanának egy kis pöcsű sráccal Újpest környékén, akkor szívesen találkoznék. Helyem nincs, de nyitott vagyok szabadban is játszani, vagy nálatok akár.
Köszi a figyelmet!
Ha van valaki/valakik, akik szívesen játszanának egy kis pöcsű sráccal Újpest környékén, akkor szívesen találkoznék. Helyem nincs, de nyitott vagyok szabadban is játszani, vagy nálatok akár.
Köszi a figyelmet!
Nagykáta és környéke asszony lány vagy pár hely van
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Valaki Alsónémedi Dunaharaszti és környékéről???

vazelinator

Szőrimádó