Hölgyet, párt keresnék, aki orálisan kényeztetne, vagy akár fordítva.
A hölgynek hálás......lennék
A hölgynek hálás......lennék
Sziasztok! Augusztus 8 jól tudom Cegléd éjszakai fürdő lesz ? Menni akarunk párommal.. és ismerkednénk párral szívesen
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Jövő héten előre egyeztetett napra és időpontra keresünk párosunk hölgytagja részére 2 az adatlapunkon feltüntetett feltételeknek megfelelő pasit, akivel egy eldugott helyen találkozhatnánk. A lényeg hogy a 2 pasi egyszerre simogatná, izgatná, kényeztetné a hölgyet “ barátnő “ feeling keretein belül a férj jelenlétében. A részleteket, jelentkezéseket, és az ötleteket kizárólag privát üzenetben várjuk ! Fontos, hogy a hosszú intim méret kizárt, viszont a rövidebb de vastag nyerő lehet !
kemény 19/6 farkú pasi keres
Holnap reggel XI kerületben szopnék és dugatnám magam akár nálad vagy egy eldugott helyen.
Nagykáta és környéke asszony lány vagy pár hely van
Sziasztok! Ma este esetleg hölgy, vagy pár akik részt vennének egy kis házi welnesben? Jakuzzi, masszázs? Privát üzenetben keress, ha kérhetem.
Sziasztok!
Holnap este párral találkoznánk Budapest és környékén 50 éves korig!
Holnap este párral találkoznánk Budapest és környékén 50 éves korig!
Holnap estére keresünk a 7.kerületbe társaságot inkább párt
Sziasztok
Ráckevén ismerkednénk ebben a pár napban. Éjszakai fürdőzés, szauna, párcserés partyka, szóló lányos csoda..
Ráckevén ismerkednénk ebben a pár napban. Éjszakai fürdőzés, szauna, párcserés partyka, szóló lányos csoda..
sziasztok, bp-en keresek kielégítetlen hölgyet, akár ma estére is.. klímás helyem van a 11. ker-ben
Szisztok! Igenyes, szexi hölgyet keresek, aki eljonne velem hetkoznap nappal vagy este swingerbe.
Reszletek privatban.
Reszletek privatban.
Augusztus 20-23 közt Budapesten leszünk és szívesen kalandoznánk kizárólag PÁR-ral, és csakis hetero alapon női BI-t is kizártan. Párcsere és 1+2 felállások érdekelnek minket. Ha van ilyen PÁR az oldalon, írjon bátran privátban!
Jövő héten szívesen részt vennénk magán, vagy privát helyen egy kis fürdőzéssel, napozással egybekötött ismerkedésben ! Budapesten vagy annak vonzáskörzetében tudnánk meglátogatni. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj ! Kérjük olvass adatlapot ! Ötleteket is várunk, amit szimpátia esetén meg is valósíthatunk !
40 éves, diszkrét, kulturált férfi vagyok. Kifejezetten Szentendre és Esztergom között ismerkednék nyitott gondolkodású párokkal. Nem egyszeri kalandot keresek, hanem kölcsönös bizalmon, tiszteleten és szimpátián alapuló, hosszabb távú házi barát kapcsolatot. Fontos számomra a diszkréció, az ápoltság és az őszinte kommunikáció. Ha úgy érzitek, hogy hasonlóan gondolkodtok, örömmel megismerkedem veletek.
Sziasztok!Ma estére keresek párt 40 éves hetero,potens ,pasi vagyok.A hölgy örömére beszállnék,esetleg,kukkolnék.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Aszod bag kartal környékén keresek szopni imádo pasit vagy párt.délután 3 ig it vagyok.irj privátba
Sziasztok! Nincs kedvetek Veresegyház környékén kalandozni velem?
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (tegnap 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:53
Jó reggelt,ma délelőtt kinézünk a Kondorosi út Duna part. Ha esetleg kíváncsi valaki.

vazelinator

cigu2008
Sue