Ma kora este programot keresünk. Budapesten
Valaki most 20ker?
Írtam
(Ez egy válasz KisAti34 üzenetére (ma 01:44), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:44
Sziasztok! Ma este Cegléd éjszakai fürdőzésre megyünk párommal és szívesen ismerkednénk!
Sziasztok! Ma este Cegléd éjszakai fürdőzésre megyünk párommal és szívesen ismerkednénk!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Kint vagyok a határ úti kis erdőben álló fasszal
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Sziasztok. Szeretnék csatlakozni párhoz, illetve találkozni hölggyel és akinek lenne kedve, vele, velük szívesen ismerkednék.
Sziasztok. Fiatal kedves pár vagyunk párcseréhez keresünk párt. Fotók infók adatlapunkon
augusztus 20-23 közt Budapesten leszünk és szívesen kalandoznánk kizárólag PÁR-ral, és csakis hetero alapon női BI-t is kizártan. Párcsere és 1+2 felállások érdekelnek minket. ha érdeklünk ott talizhatunk...tervben van swingerklubozás, nudizás is Pesten Nekünk
Sziasztok,
Sportos, diszkrét férfiként keresem vékony/sportos/átlagos testalkatú hölgy vagy pár társaságát a hétvégére. Utazni tudok és helyem is van Dél-Pesten. Privát üzenetben egyeztessünk
Sportos, diszkrét férfiként keresem vékony/sportos/átlagos testalkatú hölgy vagy pár társaságát a hétvégére. Utazni tudok és helyem is van Dél-Pesten. Privát üzenetben egyeztessünk
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.
Budán most fogadnék szexpartnert, kellemes légkondis lakásban!
Ma ejjel szivesen kalandoznek !
Írtam. Várom a válaszotok.
(Ez egy válasz Matahari2057 üzenetére (tegnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:46
Hello! Ma kora este 19-21 óra köztre keresünk kizárólag bi pasit az adatlapunkban leírtak alapján. Írj pmet és Viberen egyeztetünk. Szépséges napot. Csók
Sziasztok 08. 17-20 között Bp-n leszünk szívesen ismerkedünk párokkal ill. nagy méretű urakkal 20++
Hello! Ma kora este 19-21 óra köztre keresünk kizárólag bi pasit az adatlapunkban leírtak alapján. Írj pmet és Viberen egyeztetünk. Szépséges napot. Csók
Sziasztok 32 éves szüz srác vagyok lányokál hölgyekel. Beszélgetnék képcsere camozás egyenlőre de bármi szoba jöhet.
Kinyalnék idősebb hölgyet, aki viszonzásul leszopna. Bp belváros
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!

vazelinator

Denisa B