Szia / Sziasztok!
Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
írjatok, ha megmozgattuk a fantáziátokat.
Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
írjatok, ha megmozgattuk a fantáziátokat.
Csak élvezd a számat puncival, fenekeddel! Helyem van, utazni tudok! Perverzió előny!
Sziasztok!
Mai nap hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatok!! Ápolt, igényes 42 éves férfi vagyok Budapestről!! Privát üzenetet várok
Mai nap hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatok!! Ápolt, igényes 42 éves férfi vagyok Budapestről!! Privát üzenetet várok
Pár, vagy lányok akik orálisan kényeztetnének, minden megbeszélés kérdése?
Perverzió előny!
Perverzió előny!
Nyalnék idősebb hölgyet, aki viszonzásul leszopna. Bp 13.ker.
A mai Dj Oti buli előtt/alatt/után csinos hölggyel extra élvezeteket is átélnék a jó zene mellett…
Közös masztira és orálra keresek a mai nap partnert Vecsésen,autóban.
Sziasztok,
Sportos, diszkrét férfiként keresem vékony/sportos/átlagos testalkatú hölgy vagy pár társaságát. Utazni tudok és helyem is van Dél-Pesten. Privát üzenetben egyeztessünk
Sportos, diszkrét férfiként keresem vékony/sportos/átlagos testalkatú hölgy vagy pár társaságát. Utazni tudok és helyem is van Dél-Pesten. Privát üzenetben egyeztessünk
11-én kedden megyek Pestre Debrecenből a délelotti orákban. Napközben nővel vagy heteró párral taliznék, akár az útvonalon alkalmi szexre. Napközben Pesten vagyok. Estefele ugyanezen az útvonalon indulok vissza Debrecenbe. Lenne valaki, aki szeretne találkozni?
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Ma kora este programot keresünk. Budapesten
Valaki most 20ker?
Írtam
(Ez egy válasz KisAti34 üzenetére (2026. 08. 08. szombat 01:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 08. szombat 01:44
Sziasztok! Ma este Cegléd éjszakai fürdőzésre megyünk párommal és szívesen ismerkednénk!
Sziasztok! Ma este Cegléd éjszakai fürdőzésre megyünk párommal és szívesen ismerkednénk!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Kint vagyok a határ úti kis erdőben álló fasszal
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Sziasztok. Szeretnék csatlakozni párhoz, illetve találkozni hölggyel és akinek lenne kedve, vele, velük szívesen ismerkednék.
Sziasztok. Fiatal kedves pár vagyunk párcseréhez keresünk párt. Fotók infók adatlapunkon
augusztus 20-23 közt Budapesten leszünk és szívesen kalandoznánk kizárólag PÁR-ral, és csakis hetero alapon női BI-t is kizártan. Párcsere és 1+2 felállások érdekelnek minket. ha érdeklünk ott talizhatunk...tervben van swingerklubozás, nudizás is Pesten Nekünk

vazelinator

uh.ibf