Szia sziasztok olyan lányt n̈őt hölgyet vagy párt keresek ahol benne lennétek egy lábfejre élvezésben.autos kaland vagy nálatok talalkozhatunk.varom a kíváncsi párokat hölgyeket
Megbízható, kulturált 40-es pasi vagyok. Legyél
ak
nevelő anyuka, aki egy kis törődésre és felnőtt társaságra vágyik, akár egy nyitott pár, aki egy harmadik felet keres a dinamikájába – örömmel veszem a jelentkezésed. Nálam a diszkréció, a tisztelet alap Ha hiányzik egy stabil és nyitott partner, írj bátran, és ismerkedjünk meg!”
alf
ár alf
gy alf
ermekét
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Sziasztok. Beszéljünk priviben
(Ez egy válasz Hármashatás üzenetére (tegnap 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:08
Sziasztok!
Pest megyében keresünk ( autós)kukkolót esti időszakban.hűvösebb időben,adat lapunknak megfelelően.
Elképzelésed írd meg,
Adatlapod,kép rólad legyen!(nem használunk más platformot)
Pest megyében keresünk ( autós)kukkolót esti időszakban.hűvösebb időben,adat lapunknak megfelelően.
Elképzelésed írd meg,
Sziasztok! Harmadiknak keresünk 25-40közötti tényleg izmos 80kg+/180+ férfit vagy két barátor nagyobb mérettel min19cm. Több infó privátva.
Sziasztok 08.17-21 Bp n leszünk, kirándulunk az esti óráinkra még nincsen program szívesen ismerkedünk párokkal adatlapunk szerint esetleg 20++ fiukkal.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziasztok!
Elképzelésed írd meg,
Elképzelésed írd meg,
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 46 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 46 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok
al
. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
alf
ko alf
ho alf
lt
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Mai nap folyamán kalandoznék,szopatnék hosszan…sok jön!írjatok
2026.08.15.én szauna,és csillagnéző wellness est!
2026.08.22 én tartandó országban első swinger habpartijára már lehet jelentkezni!!
15.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül ajánlatos a fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Park rendezvénye:Testfestés,és Neon party
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
Folyamatos:19.00-22.00ig
-Medence
-Masszázs(Szakképzett masszőr)
-Hidrodézsa 8 személyes
-Swingerhez szoba használat ,gumit magatoknak hozzatok!!
Helyszín:Őrbottyán
Csak viberen bejelentkezés!
-Hideg italok,kávé különlegességek
-Finomságok(ropogtatni valók)
-Limonádé
Bejelentkezés mindenképpen kötelező viberen!!Étkezés tartalmaz,és az italok miatt is!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
2026.08.22 én tartandó országban első swinger habpartijára már lehet jelentkezni!!
15.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül ajánlatos a fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Park rendezvénye:Testfestés,és Neon party
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
Folyamatos:19.00-22.00ig
-Medence
-Masszázs(Szakképzett masszőr)
-Hidrodézsa 8 személyes
-Swingerhez szoba használat ,gumit magatoknak hozzatok!!
Helyszín:Őrbottyán
Csak viberen bejelentkezés!
-Hideg italok,kávé különlegességek
-Finomságok(ropogtatni valók)
-Limonádé
Bejelentkezés mindenképpen kötelező viberen!!Étkezés tartalmaz,és az italok miatt is!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Sziasztok!
Budapesti, 27 éves, kifejezetten sportos, nagy mérettel rendelkező jóképű srácként keresek fiatal/fiatalos, igényes hölgyeket, párokat. CSAK HETERO!!!
Budapesti, 27 éves, kifejezetten sportos, nagy mérettel rendelkező jóképű srácként keresek fiatal/fiatalos, igényes hölgyeket, párokat. CSAK HETERO!!!
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom! (Annyira felesleges de még próbálkozom...)
Budakalász környékén vki?
Minden jóra nyitottan keresgélek..
Minden jóra nyitottan keresgélek..
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok,kukkolható kedves párt keresek estére! Köszönöm.
Sziasztok! Hölgy partnert keresek 45 év felett! Lehet alkalmi, de első sorban hosszabb távra keresnék egy érett, szexi hölgyet, akit időnként kényeztethetek. Nem kell egyedülállónak lenned! Nincs konkrét elképzelésem hajszín stb téren, de az erősen telt testalkat nem az én világom. Pest megye déli részében van búvóhely, akár hétköznap napközbeni találkozókra is! Ápolt, 39 éves, 182cm magas, átlagos testalkatú, kedves, vidám férfi vagyok. Akinek felkeltettem az érdeklődését, írjon privát üzenet!

vazelinator

coco chanel
Jannet