Sziasztok! Korban és alkatban hozzánk hasonló Párt keresünk négyes gabalyodáshoz. Várjuk vagány,jó fej,nem szégyenlős Párok privát üzenetét.
Sziasztok, 64 éves, egyedül élő budapesti férfi (XII ker.) keresi korban hozzá illő hölgypartnerét.
Sziasztok! Parkapcsolatban élek,diszkrèt szeretőmet keresem egy apuka szemelyeben. 40+ osok elonyben. 31 eves igenyes fiu vagyok. Kizarolag titkos fix szemelyt keresek. Diszkrecio adott és elvárt. Puszi
Mai nap közös masztira esetleg szopás-szopatásra keresek partnert vecsésen autóban. Normális , sportos pasi vagyok, hasonlót keresek .
Sziasztok!
Párral kalandoznék !
Írjatok privátban!
Párral kalandoznék !
Írjatok privátban!
Szét tett lábakkal várom h megkurjatok!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a levelet.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a levelet.
Hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére
Pár vagyunk
(Ez egy válasz harry88 üzenetére (tegnap 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:57
Sziasztok!
Ma, vagy holnap estére keresünk csinos, fiatal párt négyes gabalyodásra Győr és környékén!
Üdv,
L,H
Ma, vagy holnap estére keresünk csinos, fiatal párt négyes gabalyodásra Győr és környékén!
Üdv,
L,H
Sziasztok!
Szeptember 5-én Pesten leszek a Crown Plázában, ha van olyan hölgy, aki szívesen összefutna ott és benne lenne egy kis kalandban beszéljünk. Van egy elképzelésem, amit szívesen megvalósítanék.
Szeptember 5-én Pesten leszek a Crown Plázában, ha van olyan hölgy, aki szívesen összefutna ott és benne lenne egy kis kalandban beszéljünk. Van egy elképzelésem, amit szívesen megvalósítanék.
Diszkréció mellett szopnek nálad Pesten titokban felmegyek leszoplak és eljovok érezzük jól magunkat titokba ápolt úr vagyok fiatalos jó fej Budapest írj ha tényleg egy finom érzéki szopasra vágysz
Óz
Óz
sziasztok olyan pasik vannak e itt akit izgatna ha megdugjak a nejet? s tudnanak fogafdni is...
Dunakeszin, vagy környékén most valaki? Fotóm az adatlapon.
Sziasztok.Lesz ma este SZÉPVÖLGYI parkolóban Éhes Nő,vagy Párocska,akikhez lehet csatlakozni,vagy kukkolni....kedves,figyelmes pasi vagyok...PUSSZ...
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatok ma éjszaka!
Ápolt igényes 42 éves férfi vagyok! Privát üzenetet várok! Csak kukkolás is érdekel?
Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatok ma éjszaka!
Ápolt igényes 42 éves férfi vagyok! Privát üzenetet várok! Csak kukkolás is érdekel?
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok. Augusztus 29 Szombat ill megbeszélés alapján parokat fogadnék szép wellness környezetben Szarvason . Ott alvás lehetséges , tapasztalt ferfi vagyok a cuckold ill 3 mas többes téren. Kedves barátságos Ápolt kedves udvarias figyelmes vagyok, átlagnál méretesebb szerszámmal kitartó szex élmény , tehát nem 10 perces férfi vagyok az ágyban. . Levélben írj pusz.
Sziasztok!
Holnapi nap folyamán csatlakoznék párokhoz vagy kényeztetnék hölgyeket!
Akár egész napos kaland is erdekel wink
Privátban írjatok!
Holnapi nap folyamán csatlakoznék párokhoz vagy kényeztetnék hölgyeket!
Akár egész napos kaland is erdekel wink
Privátban írjatok!
Bocs félre ment
Csak NYÍREGYHÁZA!!!!
(Ez egy válasz Assertive üzenetére (tegnap 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak NYÍREGYHÁZA!!!!
(Ez egy válasz Assertive üzenetére (tegnap 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

mikeandmolly
Lucy Ann