Budapesten párokat kukkolnek hosszan távon! Ápolt igényes tetovált pasi vagyok
Sziasztok! Vasárnap de 11 után, és du 14 között keresek párokat Budapesten, vagy közvetlen környékén,akár csak kukkolásra is. Autós, szabadban program is érdekel. Ha felkeltettem az érdeklődésetekek, kérlek benneteket, hogy privátban keressetek!
Köszönöm.
Köszönöm.
Van ennél rosszabb is oldal is. Még ennél is több kamussal.
(Ez egy válasz sexszérum üzenetére (ma 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Sziasztok 44 éves, ápolt, igényes, diszkrét, aktívan sportoló ,többesben tapasztalt creampie kedvelő pasi vagyok.
Párokkal és hölgyekkel ismerkednék. Van mail,google chat, viber/Whatsapp elérhetőségem.
Párokkal és hölgyekkel ismerkednék. Van mail,google chat, viber/Whatsapp elérhetőségem.
Helloka! Házibarátot keresünk Kecskeméten mára akár éjszaka is! Illetve holnapra is! Írj ha érdekel!
Sajnos pont az ilyen kamú, fotel huszárok veszik el, a tényleg kellemes hármas élményekre vágyó párok kedvét az egésztől. Nem kell össze vissza hazudozni, és akkor meg mer az ember jelenni, a megbeszélt helyen, időben. Az, hogy mi történik utána, az meg csak a szikrán múlik. És maximális diszkrécióval kell kezelni.
(Ez egy válasz Johnny75 üzenetére (ma 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:58
Kamus idióta vagy. Megvolt a dátum, a hely, egy bomba nőt dughattál volna és szó nélkül eltűnsz. Azt se higgyjétek el neki, amit kérdez.....
Mennyi ilyen kamus van, borzalmas… Ezért megy el a kedv az ilyen oldalaktól…
(Ez egy válasz Johnny75 üzenetére (ma 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:58
Kamus idióta vagy. Megvolt a dátum, a hely, egy bomba nőt dughattál volna és szó nélkül eltűnsz. Azt se higgyjétek el neki, amit kérdez.....
Sziasztok 7.én Délutánra 14 órától keresnék partnert az Etele környékén akikhez csatlakozhatnék. Minden üzenetre próbálok válaszolni!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
(Ez egy válasz sweetemotion69 üzenetére (ma 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:34
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok Budapesten valaki nő vagy esetleg par 21 ker
Monor - Albertirsa térségében puncit kényeztetnek, cuckold is jó!
Imádok puncit nyalni!
Imádok puncit nyalni!
Harmadiknak női beszálot keresünk vagy párt tapasztaltak és igényesek vagyunk utazni és fogadni is tudunk
Sziasztok. Mai napra keresek hölgyet vagy párt Budapesten illetve a közvetlen közelében. Helyem nincs, autoval tudok menni, búvóhely vagy akar szabadban is izgató lehet a számomra. Privátban keressetek.
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja kualftyalfa pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát Budapesten vagy Pest megyében....
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok! Kukkolásért cserébe diszkrét helyet biztosítok pároknak hétköznap délelőttönként egyeztetett időpontban. Privátban keressetek, ha érdekel valakit.
Sziasztok párok/lányok/hölgyek.
Egy fiatal potens értelmes srác csatlakozna hozzátok/hozzád!
Közös nudizás/szerepjàtek/ formájában.
Whatsapp/Viber/googlechat adott.
Nem kamu-valós személy vagyok.!
Várom a jelentkezőket!
Sziasztok
Egy fiatal potens értelmes srác csatlakozna hozzátok/hozzád!
Közös nudizás/szerepjàtek/ formájában.
Whatsapp/Viber/googlechat adott.
Nem kamu-valós személy vagyok.!
Várom a jelentkezőket!
Sziasztok
(Ez egy válasz Exoticbigcock üzenetére (ma 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
22cm intimű extra igényes,illatos, jól szituált srác vagyok! Párt vagy hölgyet keres napközbeni talalkákra! UNATKOZÓK NE....
22cm intimű extra igényes,illatos, jól szituált srác vagyok! Párt vagy hölgyet keres napközbeni talalkákra! UNATKOZÓK NE....

vazelinator

Holly