Sziasztok!
Dan vagyok, 27 éves, baba arccal, sportos alkattal, nagy odaadással, kitartással, szép farokkal, egy olyan személy vagyok aki kibeba élvezi ha a másik fél, felek megkapják amit csak szeretnének. Ezt élvezem, és ez ad nekem mindennél nagyobb euforiát. Volt már részem hármasban, több alkalommal, mindkét felállásban és imádtam azokat az óriási élvezeteket, a kielégült arcokat és magát a helyzetet. Nyitott vagyok sok mindenre, írj és mindent megbeszélünk. Bakancslistám: DP, (sajna még nem volt benne részem de nagyon szeretném már látni egy nőn ahogy közben többször elélvez tőlünk) Gangbang vagy négyes ( bi dolgokat még nem
próbáltam fiúval de talán lehet róla szó amennyiben megvan a connection)
Ezeken kívűl szívesen ismerkedek open mindsettel rendelkező nővel akivel együtt élhetjük meg a vágyaink és a maximumot adhatjuk egymásnak minden szinten. Diszkréció, EQ, IQ elengedhetetlen
Dan vagyok, 27 éves, baba arccal, sportos alkattal, nagy odaadással, kitartással, szép farokkal, egy olyan személy vagyok aki kibeba élvezi ha a másik fél, felek megkapják amit csak szeretnének. Ezt élvezem, és ez ad nekem mindennél nagyobb euforiát. Volt már részem hármasban, több alkalommal, mindkét felállásban és imádtam azokat az óriási élvezeteket, a kielégült arcokat és magát a helyzetet. Nyitott vagyok sok mindenre, írj és mindent megbeszélünk. Bakancslistám: DP, (sajna még nem volt benne részem de nagyon szeretném már látni egy nőn ahogy közben többször elélvez tőlünk) Gangbang vagy négyes ( bi dolgokat még nempróbáltam fiúval de talán lehet róla szó amennyiben megvan a connection)
Ezeken kívűl szívesen ismerkedek open mindsettel rendelkező nővel akivel együtt élhetjük meg a vágyaink és a maximumot adhatjuk egymásnak minden szinten. Diszkréció, EQ, IQ elengedhetetlen
Budapesten és környékén keresem párok társaságát. Helyem a 11. Kerületben van
sziasztok, bp-en keresek kielégítetlen hölgyet, akár ma estére is.. helyem van a 11. ker-ben
Aktiv ferfit vagy ferfiakat keresek ma sexre, szeress szopatni es dugni hosszan hely szukseges irjon aki szerete ma szopatni es dugni
Sziasztok!
Fiatal párt, hölgyet keresek ma délutáni közös játékokra(cuckold, hármas) Budapesten. Én 37 sportos, diszkrét, ápolt férfi.
Fiatal párt, hölgyet keresek ma délutáni közös játékokra(cuckold, hármas) Budapesten. Én 37 sportos, diszkrét, ápolt férfi.
18. kerületbe párhoz hölgyhöz csatlakoznék!
Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok.
Párokhoz csatlakoznék Békásmegyer környékén,mindenre nyitottan..
Akár csak kukkolás is érdekel.
Párokhoz csatlakoznék Békásmegyer környékén,mindenre nyitottan..
Akár csak kukkolás is érdekel.
Holnap,vagy kedden napközben páromrol valaki leveheti a bugyit ha szeretné.
Sziasztok! Kukkolásért cserébe diszkrét helyet biztosítok pároknak hétköznap délelőttönként egyeztetett időpontban. Privátban keressetek, ha érdekel valakit.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös élvezetekre
Óhegy park valaki ?
Kőbánya
Kőbánya
Battai napokon most valaki aki szeretne szoptatni? Apukák előnyben....
Szép estét. Szeretnék csatlakozni párhoz, illetve találkozni hölggyel és ha lenne kedvetek, szívesen ismerkednék.
35, 30 pasira lenne pár dél pest megyében?
Ma éjjel budapest belvárosában szopatni, dugni akaró pasi?
Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Sziasztok! Kukkolásért cserébe diszkrét helyet biztosítok pároknak hétköznap délelőttönként egyeztetett időpontban. Privátban keressetek, ha érdekel valakit.
Sziasztok! Holnaptól egy hetet a fővárosban töltök. Szívesen találkoznék nővel/párral kizárólag hetero alapon!

vazelinator

DusanK