Csak a kor nem stimmel sajnos
(Ez egy válasz NicoolésTom üzenetére (tegnap 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:06
Budapest-Bicske.
Fiút keresünk párommal aki nő.
Cuckoldra. Nő.
47 éves. 170 cm. 83kg. Nagy mellek ,Korod nax 45 év . 175cm+ arányos alkat. Intim 16cm+borotvált. Bisexualitás előny de nem kötelező. ..
Arcod vállald viberen vagy Whatsaapon.
Privat keress.
Cuckoldra. Nő.
47 éves. 170 cm. 83kg. Nagy mellek ,Korod nax 45 év . 175cm+ arányos alkat. Intim 16cm+borotvált. Bisexualitás előny de nem kötelező. ..
Privat keress.
Budapest-Bicske.
Cuckoldra. Nő.
Privat keress.
Cuckoldra. Nő.
Privat keress.
Sziasztok kedves pàrok és lányok!
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
Feri vagyok egy fiatal potens bevállalos férfi. Aki egy igazi szexfüggő.
Szeretem magamból kiadni a maximumot a szexbe.
És eddig nem is volt rá panasz. Isteni nyelvemmel és kőkemény farkammal szeretnék veled/veletek együtt lenni.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek na habozzatok irni.Megbeszélünk mindent!
Üdv:Feri
Sziasztok!
Ma este szívesen meglátogatnánk egy kedves normális ápolt párt egymás melletti elötti szexre!
Iszogatnánk beszélgetnénk aztán minden menne magátol!
Ha érdekes lehet számotokra privátba várjuk a megkeresést!
Szimpátia fontos!
Ma este szívesen meglátogatnánk egy kedves normális ápolt párt egymás melletti elötti szexre!
Szimpátia fontos!
Sziasztok!
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Sziasztok !
Ma este kényeztetnék lányt vagy pár hölgy tagját. Fogadni tudok de utazok is ha van értelme.
Ma este kényeztetnék lányt vagy pár hölgy tagját. Fogadni tudok de utazok is ha van értelme.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Érezzük jól magunkat! Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Érezzük jól magunkat! Írjatok bátran!
Sziasztok!
Ma napközben kalandoznék párral/lánnyal írjatok privátban !
Bp de utazok is ha van miért !
Ma napközben kalandoznék párral/lánnyal írjatok privátban !
Bp de utazok is ha van miért !
Sziasztok! Vasárnap este lenne kedve párnak házi welnesre? Szauna, jakuzzi és masszázs is szóba jöhet. Privátban keressetek, ha kérhetem.
Sziasztok ma délelőtt hölgyekkel párokkal szexelnék miskolctról érkezem ha valakit érdekel írjon privátba
Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy pasi a hölgy tagjára ravélvez.esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén. De ha mást is kiprobalnátok pl csak simogatás oda vissza.maszazs.csak beszélgetés csak kukkolás esetleg orál de szexre is nyitott vagyok azt megbeszelhetjuk de a konkrét elképzelés az az első amit írtam. Nálatok. Szabadban.panzio.auto. en sajnos fogadni nem de utazni tudok.ma péntek délután tol szombaton es vasárnap estig jo nekem
Írtam
(Ez egy válasz NicoolésTom üzenetére (tegnap 03:14), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 03:14
(Ez egy válasz NicoolésTom üzenetére (tegnap 03:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapest-Bicske.
Cuckoldra. Nő.
Cuckoldra. Nő.
Budapest-Bicske.
Cuckoldra. Nő.
Cuckoldra. Nő.
Kellemes időtöltést. Szeretnék csatlakozni párhoz, illetve találkozni hölggyel, ezért akinek lenne kedve, vele, velük szívesen ismerkednék.
Sziasztok! Vasárnap este lenne kedve párnak házi welnesre? Szauna, jakuzzi és masszázs is szóba jöhet. Privátban keressetek, ha kérhetem.
Szexpart keresek ma estére
Sziasztok!
Holnap este szívesen meglátogatnánk egy kedves normális ápolt párt egymás melletti elötti szexre!
Szimpátia fontos!
Holnap este szívesen meglátogatnánk egy kedves normális ápolt párt egymás melletti elötti szexre!
Szimpátia fontos!
Sziasztok. Budapesten, holnap 25.-e estére, ügyeskezű, szakképzett masszőr a hölgy örömére ( esetleg masszőz mindenki örömére )
Ma dun , illetve este lenne hölgy v pár aki kalandozna igényes férfival? Hely is van.
Ma délután este aki szeretne élvezni érezni egy teli kőkemény farkú sráccal írjon!

vazelinator

Zoli_Eva