Irtam privátba
(Ez egy válasz fredyyy00 üzenetére (ma 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:28

sziasztok , ismerkednék ha lehet , határozott perverzebb aktív pasival , aki szeret irányítani akár alázni .
Sok minden perverzió izgat sok mindent próbámat, de itt most az a kérdés TE kedves olvasó mit szeretnél neked legyen jó én leszek a kellék játékodhoz
Vedd figyelembe Dabason lakom tehát Dabas - Kecskemét és Budapest max. 18.kerület és környéke vagyis a déli része Helyet neked kell biztosítani
Privát várom leveled
Sok minden perverzió izgat sok mindent próbámat, de itt most az a kérdés TE kedves olvasó mit szeretnél neked legyen jó én leszek a kellék játékodhoz

Vedd figyelembe Dabason lakom tehát Dabas - Kecskemét és Budapest max. 18.kerület és környéke vagyis a déli része Helyet neked kell biztosítani

sziasztok , ismerkednék ha lehet , határozott perverzebb aktív pasival , aki szeret irányítani akár alázni .
Privát várom leveled

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok ma este 21:00 körül taliznank pasival arca,vahy mellre farokveréshez vagy autós szopásra többit privatban
Szopnék kíváncsi hetero pasit Kecskeméten
Hello.Péntek vagy szombat napközben unatkozó hőlgyel találkoznèk.Helyem van
Sziasztok MA estére vagy holnap estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Ha számít az intim 21/6
Sziasztok még új vagyok szívesen ismerkednèk párral van párom, párcsere volna a cél amire szerintem hamarosan nyitott lesz. Szólò pasit nem keresünk csak párt.
Pár szeretkezésén nézném ma ecser vagy környékén
Budapesten pénteken napközben ráérő csinos lány, pár partnere lennék. Pároknál biszex is ok!
Budán most szex!
Kecskemét-Budapest vonalon ismerkednénk Párokkal akik komolyan is gondolják......
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Habpartyra elindultak a helyekért a küzdelmek!!A férjem megtartja a Glory hole falat,a múltkori
bulin nagyon jó volt.
Szép létszámunk van,csak hamar betelik!Meli
bulin nagyon jó volt.
Szép létszámunk van,csak hamar betelik!Meli
Szép jó reggelt.
Május 9. én utazom Pécsre Pestről.
Vonattal fogok menni, esetleg egy kis extrém vonat szex közben?
Tegyük felejthetetlenné a hosszú utazást.
Május 9. én utazom Pécsre Pestről.
Vonattal fogok menni, esetleg egy kis extrém vonat szex közben?
Tegyük felejthetetlenné a hosszú utazást.
Sziasztok,
30 éves tapasztalt, hetero férfiként pár társaságát keresem.
30 éves tapasztalt, hetero férfiként pár társaságát keresem.
Sziasztok.
Május 31.én házibuli jellegű privát bulit szervezünk Piliscsaba mellett.Válogatott jó fej vonzó párokkal,kellemes környezetben!
Szívesen látunk még normál vagy sportos testalkatú PÁROKAT 52 éves korig,akár kezdőket is!
Részletekért keressetek bátran privátban
Május 31.én házibuli jellegű privát bulit szervezünk Piliscsaba mellett.Válogatott jó fej vonzó párokkal,kellemes környezetben!
Szívesen látunk még normál vagy sportos testalkatú PÁROKAT 52 éves korig,akár kezdőket is!
Részletekért keressetek bátran privátban
Mai napra Aktív diszkrét férfit párokat keresek egy kis masszázst is adok! Helyem van Kecskeméten de normál kilométeren belül utazni is tudok
Megismerkednék olyan kiiváncsi hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat foglalkoztat egy közös hoki egy sráccal,közben nézhetünk jó szexfilmet izgató csajokkal.Helyem van Pestmegyében.Megbizható diszkrét partnert keresek!
Olyan játszótársat (párt, szóló nőt és férfit) keresünk, akinek olyan lakása/háza van, ahol 20-25 fős szexbulit lehetne tartani. A társaságot mi hozzuk.
Kérjük, csak akkor jelentkezz, ha a kégli színvonalas partyra alkalmas és tényleg le tudsz ültetni 20 embert....
Kérjük, csak akkor jelentkezz, ha a kégli színvonalas partyra alkalmas és tényleg le tudsz ültetni 20 embert....