Szia, beszélgessünk, bármi lehet!!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van!
Perverzió előny!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van!
Perverzió előny!
Sziasztok, randiznék Bp-en hölggyel. 48 éves normális, hetero pasi vagyok. Néhány info az adatlapomon..
Sziasztok!
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként. Budapesten rapid szexre ,elhanyagolt, illetve kíváncsi nőt keresek !
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként. Budapesten rapid szexre ,elhanyagolt, illetve kíváncsi nőt keresek !
BP-n keresek nőt/párt könnyed kalandra. Helyem nincs.
Ma estére 21 órára keresnénk adatlapunk szerinti férfit, aki lakásunkon megmasszírozná párosunk hölgytagját ! Olvass adatlapot ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj ! Részleteket privátban !
DISZKRÉT partnert keresek. Pasit, olajos farokmasszázsra, estleg orálra. Én neked, viszonzás kizárt.
Sziasztok.
Igényes, 45 éves, diplomás (nem független, Komárom környékéről...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Hétvégente esténként érek rá...
Igényes, 45 éves, diplomás (nem független, Komárom környékéről...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Hétvégente esténként érek rá...

Enyhe bi után érdeklödő párhoz csatlakoznék,minden jóra!
Mai nap szivesen kényeztetnék.
Holnap (csütörtökön) napközben keresek nőket vagy párokat, akiknek lenne kedvük egy spontán találkozóra. A kommunikáció legjobban WhatsAppon vagy Viberen megy.
Sziasztok! Ma estére keresünk hölgyet közös szopásra. Emailben várjuk a jelentkezőket. Kérlek, mondjátok, hogy nem csak én szeretek szopni
Sziasztok. Alkalmi vagy tartós partnert keresek Pásztó- Gyöngyös- Hatvan vonalon. Utazni tudok és persze fogadni is. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj nyugodtan ,megpróbálok minél hamarabb válaszolni !
További szép napot !

További szép napot !
szep napot olyan nyitott parokkal ismerkednek akikkel kiprobalhatnek néhany izgalmas dolgot! Hely kellene utazni tudnek leginklabb 7vegente!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok
Párt vagy lány keresünk
Közös huncutkodásokhoz
Párt vagy lány keresünk
Közös huncutkodásokhoz

Korban hozzánk hasonló párral ismerkednénk. Fontos a kölcsönös szimpátia és intelligencia.
Utazni tudunk, Pest megyében, sajnos helyünk nem megoldott. Régóta együtt élő, és egymást szerető pár vagyunk.
Ha megvan a szimpátia, mi merünk találkozni.
Utazni tudunk, Pest megyében, sajnos helyünk nem megoldott. Régóta együtt élő, és egymást szerető pár vagyunk.
Ha megvan a szimpátia, mi merünk találkozni.
Idősebb, 60+ os,. intelligens házaspárral ismerkednék, szexkapcsolat céljából, mindkét fél örömére.
Ugyanebből a korosztályból kezdő, vagy eddig csak gondolatban átélő urakat szívesen elélveztetnék. (melegek kizárva)
Leginkább olyanokkal ismerkednék, akik ezt még soha nem próbálták, de meg szeretnék élni.
Ötvenes éveim vége felé járó, sportos férfi vagyok, biszex hajlamokkal, nem volt még ilyen kapcsolatom, de a késztetés határozottan megvan.
Hely szükséges.
Többi az ismerkedés során
Ugyanebből a korosztályból kezdő, vagy eddig csak gondolatban átélő urakat szívesen elélveztetnék. (melegek kizárva)
Leginkább olyanokkal ismerkednék, akik ezt még soha nem próbálták, de meg szeretnék élni.
Ötvenes éveim vége felé járó, sportos férfi vagyok, biszex hajlamokkal, nem volt még ilyen kapcsolatom, de a késztetés határozottan megvan.
Hely szükséges.
Többi az ismerkedés során
Ha olyan, kb. egyetemista korú lány vagy,
- akinek extrém vágya, hogy alaposan kinyalják, nem csak szokványosan, hanem a fenekét is
- aki ezt a vágyát titkolja, de a vágya nem hagyja nyugton
- akinek a partnere ezt nem hajlandó megtenni
- aki szívesen venne részt szerepjátékban ezen a téren
- aki ezt egy kb. apja korúval szeretné átélni
Mindezt megteheted egy sportos, kellemes kinézetű ötvenes férfival, aki teljesen önzetlenül, viszonzás nélkül is megteszi neked.
- akinek extrém vágya, hogy alaposan kinyalják, nem csak szokványosan, hanem a fenekét is
- aki ezt a vágyát titkolja, de a vágya nem hagyja nyugton
- akinek a partnere ezt nem hajlandó megtenni
- aki szívesen venne részt szerepjátékban ezen a téren
- aki ezt egy kb. apja korúval szeretné átélni
Mindezt megteheted egy sportos, kellemes kinézetű ötvenes férfival, aki teljesen önzetlenül, viszonzás nélkül is megteszi neked.
Budapesten és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van.
Utazni tudok, helyem van.
Érett hölgyet keresek hellyel, diszkrét találkozásra !