Megismerkednék olyan úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
Sziasztok!
Holnapra este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest és környéke.
Holnapra este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest és környéke.
Sziasztok!
Ma estére keresek Hölgyet/Hölgyeket minden jóra, akik mernek találkozni. Helyem van Budapesten. Privizz ha érdekel
Ma estére keresek Hölgyet/Hölgyeket minden jóra, akik mernek találkozni. Helyem van Budapesten. Privizz ha érdekel
Sziasztok!
Keresek olyan lányt vagy párt akár biszex férfi taggal, akik benne lennének tartalomgyártásba illetve közös munkára
(onlyfans)
Részletekért keressetek privátban!
Keresek olyan lányt vagy párt akár biszex férfi taggal, akik benne lennének tartalomgyártásba illetve közös munkára

Részletekért keressetek privátban!

Sziasztok!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel!
Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok...
Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel!
Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok...
Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Ha van olyan lány/nő akinek van kedve afterezni velem. Az írjon!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Szépen kérem csak Párok !
Szépen kérem csak Párok !
Sziasztok,
Ma este ( 17-18-19 óra körül ) Szigetszentmiklós, Budaörs útvonalon a 0-s mellett lenne valakinek kedve kalandozni? Hölgyeket, párokat, illetve nálam fiatalabb passzív pasikat keresnék autós kalandra. Kézi, orális illetve más játékok is érdekelnek, írd le hogy mire gondoltál és egyeztessünk.
Ma este ( 17-18-19 óra körül ) Szigetszentmiklós, Budaörs útvonalon a 0-s mellett lenne valakinek kedve kalandozni? Hölgyeket, párokat, illetve nálam fiatalabb passzív pasikat keresnék autós kalandra. Kézi, orális illetve más játékok is érdekelnek, írd le hogy mire gondoltál és egyeztessünk.
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Megismerkednék olyan úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
Kecskemét? Szopnèk ma
Szombat estére az az ma Késő délutánra párt vagy nőt keresek / keresünk haverommal
30 éves srác vagyok, kék szem barna haj, 180/87kg 22cm intim
Viber esetleg ?
Budapest és környékén
30 éves srác vagyok, kék szem barna haj, 180/87kg 22cm intim
Viber esetleg ?
Budapest és környékén
Kecskeméti valós házaspárként keresünk hasonló PÁROKAT Kecskemét-Budapest vonalon párcserés szex reményében.
Privát üzit várunk
Privát üzit várunk
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
vannak e erre fele olyan paik akit izgatná ha elotte használák dugjak a feleseget?
hely kellene utazni tunek
hely kellene utazni tunek
Sziasztok!
Kacsóh Pongrácn környéke most?..
Kacsóh Pongrácn környéke most?..
Sziasztok!
Sziasztok!
20-25é körüli lányt keresnék aki kedveli az érettebb,tapasztalt korosztályt!
20-25é körüli lányt keresnék aki kedveli az érettebb,tapasztalt korosztályt!