39 éves, átlagos megjelenésű srác vagyok (170 cm, 75 kg). Ma estére keresek diszkrét partnert, elsősorban hetero férfit, akit izgat, ha egyoldalúan szopják. Szívesen találkozom idősebb, nagydarab vagy pocakos férfival is. Helyem van a 10. kerületben, este ráérek. Ha érdekel, írj, és egyeztetünk a részletekről.
Két férfi csinos sub nőt keres
Ma délután,kora este, hellyel rendelkezőt keresünk Budapesten. 13. Kerület, vagy nagyon közelébe
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok!kinek van infoja esetleg a Szarvashegyi panoráma apartmanról,Szentendrén?vàlaszokat privatban..
Sziasztok!
szexi puncit nyalnek ma
helyem van de utazni is tudok
szexi puncit nyalnek ma

helyem van de utazni is tudok
Isaszeg-Dány?
Privátba írj
Privátba írj
Hali csütörtökre keresek pasit Budaörsön és környékén feleség csábításra

most lenne helyem 13.00-ig vag jövő héten H-K-Sz délelőtt
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (ma 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma délutan,kora este 13. Kerületben,hellyel rendelkezőt keresünk
Halii, szívesen csatlakoznék párhoz/lányhoz. Imádok masszírozni és kényeztetni. Akár valami szerepjátékban is benne vagyok. Szívesen leszek futár, szerelő, rendőr, amit csak szeretnétek :P ha érdekel a dolog írjatok privátban smile
Sziasztok!
Most péntek estére (09.19.) keresünk 2-3 srácot handjob partyra.
Korosztály: 25-45
Feltétel: nagy méret (min. valós 20 cm), maximális higiénia, megbízhatóság, korrektség.
Szekszárd mellett van helyünk, fogadni fogunk.
Csak az írjon, akinek az utazás nem jelent gondot és péntek este rá is ér, valamint a leírt feltétleknek ténylegesen meg is felel.
Megjegyzés: olyan srác még szóba jöhet, aki ugyan kisebb mérettel rendelkezik, de...
- arcszőrzete nincs
- pocak nincs (még kicsi sem!), azaz muscularis alkat
A megfelelő jelentkezők esetén megírom az ismerkedés és találkozás részletes menetét.
Maximum 3 srác kerül kiválasztásra.
Köszönöm, hogy végigolvastad és hogy a leírtak alapján cselekszel.
Niki
Most péntek estére (09.19.) keresünk 2-3 srácot handjob partyra.
Korosztály: 25-45
Feltétel: nagy méret (min. valós 20 cm), maximális higiénia, megbízhatóság, korrektség.
Szekszárd mellett van helyünk, fogadni fogunk.
Csak az írjon, akinek az utazás nem jelent gondot és péntek este rá is ér, valamint a leírt feltétleknek ténylegesen meg is felel.
Megjegyzés: olyan srác még szóba jöhet, aki ugyan kisebb mérettel rendelkezik, de...
- arcszőrzete nincs
- pocak nincs (még kicsi sem!), azaz muscularis alkat
A megfelelő jelentkezők esetén megírom az ismerkedés és találkozás részletes menetét.
Maximum 3 srác kerül kiválasztásra.
Köszönöm, hogy végigolvastad és hogy a leírtak alapján cselekszel.
Niki
Sziasztok holnap delutan 17:00- valaki tali info park kornyeken ???
36 éves pasi vagyok, kisfiús arccal, sportos alkattal. bevállalós lányt keresnék alaposabb, gátlástalanabb szexre
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén elsősorban Csepel sziget !
Sziasztok! Fiatal neleg fiu keresi hetero apukajat ma este egy gyors szopasra.
Szia! Jó lenne találkozni, benne lennék.
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (tegnap 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Elhanyagolt majd megcsalt férjként keresem női partnerem Budapesten vagy Dunakeszi magasságában. Ápolt, önmagára és környezetére igényes férfinak ismerem magamat.
Elhanyagolt majd megcsalt férjként keresem női partnerem Budapesten vagy Dunakeszi magasságában. Ápolt, önmagára és környezetére igényes férfinak ismerem magamat.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten