Potens 40es pasi szeretőt keres

Női fehérneműt kedvelő vékony 44 éves pasi vagyok. Keresek olyan partnert, aki bevezetne a biszex örömökbe. Párhoz is szívesen csatlakozok.
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Ma Budapesten napközben párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk, akar szabadban is.
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok! 40-50 körüli férfi, aki kiprobálna egy femboyt/cd-t? Vékony, helyes arcú, szőrtelen vagyok. Csak férfiak

Ma 16 órától 17:00 Sóskúton aktív? Szopnék és dughato is vagyok, helyem van
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Szasztok, a mai nap keresnék autós kalandot Dél Pesten
Sziasztok Aszód felé valaki privát
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Szerdán Budapesten napközben párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk, akar szabadban is.
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok! Lányt, hölgyet keresek a közelemből (Érd, Diósd, környező települések vagy persze Bp Érd felé eső kerületei). 40 éves, nem független, mások szerint jó pasi vagyok, 18/4 intimmel. Hely kell, de bérlésben, illetve autós/szabadban szexben is benne vagyok adott esetben.
Sziasztok!Ma vagy holnap éjszaka,szívesen találkoznék szimpatikus párral.
Pest/Fejér/Komárom Esztergom megyéből.
Pest/Fejér/Komárom Esztergom megyéből.
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány.
Üdv.
Roland
Sziasztok, tapasztalt, 40-es, domináns férfi vagyok – nem az a típus, aki csak ígérget. Voltam már párokkal, hölgyekkel, tudom, hogyan teremtem meg azt a légkört, amiben elengedhetitek magatokat, és minden érzéketek életre kel.
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
Ha úgy alakul az ismerkedés akár már a hétvégén is találkozhatunk
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
Ha úgy alakul az ismerkedés akár már a hétvégén is találkozhatunk

Sziasztok Hölgyek.
Mai nap Pestről indulva kettő előtt , velencei tó agárd mennék hölgy útitársat szívesen vinnék.
Az idei utolsó strandi idő...
Mai nap Pestről indulva kettő előtt , velencei tó agárd mennék hölgy útitársat szívesen vinnék.
Az idei utolsó strandi idő...
Sziasztok!
Egymás előtti szexre keresünk hellyel rendelkező normális párokat a hétvégére.
Max 45 éves korig.
Egymás előtti szexre keresünk hellyel rendelkező normális párokat a hétvégére.
Max 45 éves korig.
Sziasztok! Teljesíteném a héten egy igényes pár bármilyen kívánságát kortól függetlenül. Akár perverzebbet is. Csak komolyak írjanak, akik találkozni is mernek. Szinte bárhová tudok utazni.
Sziasztok!
Passzív bi vagyok, olyan párt keresek, ahol a férfit érdeklik a bi dolgok. Pl.: szopás a feleség előtt vagy vele, sperma nyalása testről, punciról vagy punciból élvezésig. Jól szituált, intelligens 43 éves pasi várja jelentkezéseteket
Passzív bi vagyok, olyan párt keresek, ahol a férfit érdeklik a bi dolgok. Pl.: szopás a feleség előtt vagy vele, sperma nyalása testről, punciról vagy punciból élvezésig. Jól szituált, intelligens 43 éves pasi várja jelentkezéseteket

Sziasztok, Bp-en ismerkednék szexi ruhákat kedvelő hölggyel, akár napközben is. 48 éves hetero pasi vagyok, több info az adatlapomon!