Október 8-9-én pesti elfoglaltságom lesz. Szívesen tölteném a szabad estémet tartalmasan, hölgy vagy pár társaságában!
Sziasztok, Bp-en ismerkednék szexi ruhákat kedvelő hölggyel, akár napközben is. 48 éves hetero pasi vagyok, több info az adatlapomon!
Sziasztok. Most esetleg Monoron pár aki szívesen ismerkedne, kalandozna?
Több éve együtt élő, és szerető párként keresünk korban hasonló párokat esetleg kisebb társaságot. Helyünk sajnos nincs.
Normális értékrenddel rendelkezünk. Elsősorban az egymás előtti izgalmas játék lenne a cél.
Normális értékrenddel rendelkezünk. Elsősorban az egymás előtti izgalmas játék lenne a cél.
Holnap napközben Gödöllőn ?Asszonyok lányok párok ?privi
Sziasztok
Párt,párokat keresünk bi hölgy taggal adatlapunk alapján.Privát üzeneteket várunk
Párt,párokat keresünk bi hölgy taggal adatlapunk alapján.Privát üzeneteket várunk
Sziasztok, Swinger Yours csapatunk következő eseményei:
- Október 2. Csütörtök pasitöbbes Black Belt buli, 9. kerületben , 25-40 fő között, 20:00-1:00 h
- Október 11-én Youngest buli, 45 év alatti korosztálynak a Dolce Vita klubbot béreljük ki és ott tartjuk. 50-70 fő vendéggel, 19:00-2:00 h
Weboldalunkon találhatóak az eseményeink teljes leírása ott lehet jelentkezni is, minden új vendéggel videós beszélgetést csinálunk, csak szűrt vendégkörünk van.
Üdv Merci és Peti
- Október 2. Csütörtök pasitöbbes Black Belt buli, 9. kerületben , 25-40 fő között, 20:00-1:00 h
- Október 11-én Youngest buli, 45 év alatti korosztálynak a Dolce Vita klubbot béreljük ki és ott tartjuk. 50-70 fő vendéggel, 19:00-2:00 h
Weboldalunkon találhatóak az eseményeink teljes leírása ott lehet jelentkezni is, minden új vendéggel videós beszélgetést csinálunk, csak szűrt vendégkörünk van.
Üdv Merci és Peti
Sziasztok olyan hölgyet, párt keresünk, akik szivesen jatszadoznanak velünk, paromat (hölgy) nagyon izgatja ha csak nezheti a játékokat. Es ha ugy adódik a hölgyel ő is szivesen jatszadozik illetve be is szállna.
Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!
Sziasztok! Kitartó, odaadó és figyelmes házibarát lennék Pest megyén belül. Szeretnék jó kapcsolatot ápolni egy olyan párral, akikkel rendszeresen élvezhetjük egymás társaságát.
Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!
Nagykőrösön éjszaka leszopnék autóst! Meg is baszhatsz, ha akarsz. Kor, alkat mindegy.
Sziasztok.
Nagy keblekkel megaldott holgytagu hazasparral ismerkednek szivesen. 30- as pasi vagyok Pest megyebol..
Nagy keblekkel megaldott holgytagu hazasparral ismerkednek szivesen. 30- as pasi vagyok Pest megyebol..
sziasztok olyan pasik vannak e itt akiket izgatná ha elotte hasznaljak a felseguket? s tudnanak fogadni is?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok!
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan. Kukkolás is érdekelne.
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan. Kukkolás is érdekelne.
Sziasztok!
Estere keresek nimfó hölgyet
Bp, helyem van
Estere keresek nimfó hölgyet
Bp, helyem van
Szép napot!
Mai napon, délután 4-től keresek partnert Budapesten a 19.-ik
kerületben.
Független pasi vagyok, lakással rendelkezem így a hely megoldott.
Az esetleges érdeklődők megkeresést privát üzenetben kérem, minden levélre válaszolok!
Mai napon, délután 4-től keresek partnert Budapesten a 19.-ik
kerületben.
Független pasi vagyok, lakással rendelkezem így a hely megoldott.
Az esetleges érdeklődők megkeresést privát üzenetben kérem, minden levélre válaszolok!
Két férfi csinos sub nőt keres.
Képzett maszőrként ismerkednék párokkal hölgyekkel budapesten