Hölggyel, párral találkoznék Fóton vagy környékén. Mától vasárnap estig. Ha lenne kedved/kedvetek, írj levelet. Köszönöm, hogy elolvastad/elolvastátok.
áték
bezár
Nem hétköznapi, de softos játékokra keresek partnert ami mindkettőnknek nagyon izgalmas. Kötözz ki. Arra vágyom, hogy egy darab húsnak nézz... hasznalj ki, húzd az orgazmusom ameddig akarod, vagy préseld ki belőlem az utolsó cseppet is. Szopj keményre és lovagolj meg, ha véletlen elélveznék addig nyalasd magad velem, majd ha újra megkeményedtem ülj rám vissza és lovagolj ameddig akarsz. Ha elélveztél de én még nem, ne zavarjon egyszerűen szállj ki belőlem ne foglalkozz az én orgazmusommal. Ha ki szeretnéd próbálni, hogy vajon mennyit lehet ki préselni egy férfiból próbald ki, fejd meg a farkam, ha könyörgök, hogy hagyd abba, de a farkam merev akkor NE hagyd abba.... imádom ha teljesen kiürülnek a heréim.
Szóval használj dildóként vagy nyalószolgaként.
bezár
Nem hétköznapi, de softos játékokra keresek partnert ami mindkettőnknek nagyon izgalmas. Kötözz ki. Arra vágyom, hogy egy darab húsnak nézz... hasznalj ki, húzd az orgazmusom ameddig akarod, vagy préseld ki belőlem az utolsó cseppet is. Szopj keményre és lovagolj meg, ha véletlen elélveznék addig nyalasd magad velem, majd ha újra megkeményedtem ülj rám vissza és lovagolj ameddig akarsz. Ha elélveztél de én még nem, ne zavarjon egyszerűen szállj ki belőlem ne foglalkozz az én orgazmusommal. Ha ki szeretnéd próbálni, hogy vajon mennyit lehet ki préselni egy férfiból próbald ki, fejd meg a farkam, ha könyörgök, hogy hagyd abba, de a farkam merev akkor NE hagyd abba.... imádom ha teljesen kiürülnek a heréim.
Szóval használj dildóként vagy nyalószolgaként.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Mai nap szivesen kukkolnék.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre . Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Szeptember 15-i héten Budapesten töltök pár napot, és szeretném, ha az egyik estém igazán forró élménnyé válna. Igényes szállodai környezet adott a VII. kerületben, a diszkréció természetes.
37 éves, ápolt és intelligens férfi vagyok, aki imádja a nőiesen telt 40+-os hölgyeket. Az életkor nem feltétel, ha fiatalabb vagy, akkor is megismerkedhetünk.
A továbbiakat beszéljük meg privátban.
37 éves, ápolt és intelligens férfi vagyok, aki imádja a nőiesen telt 40+-os hölgyeket. Az életkor nem feltétel, ha fiatalabb vagy, akkor is megismerkedhetünk.

A továbbiakat beszéljük meg privátban.

Sziasztok!
Egyedülálló férfiként keresek egy nyitott és diszkrét párt, akikkel közösen élhetnénk át egy izgalmas, hármas együttlétet. Alapvetően fontos számomra, hogy mindenki jól érezze magát, ezért mindig figyelek a határokra és az őszinte kommunikációra.
Miért én?
Közvetlen, tiszteletteljes és figyelmes vagyok.
Olyan párokat keresek, akik szintén nyitottak az új élményekre, és fontos számukra, hogy mindenki kényelmesen érezze magát.
Kifejezetten diszkrét vagyok, és nem szeretem a felesleges bonyodalmakat.
Ha érdekelne, hogy csatlakozzak hozzátok, írjatok, és beszéljük meg a részleteket! Várom a válaszokat!
Üdv Dávid
Helyileg Budapest.
Egyedülálló férfiként keresek egy nyitott és diszkrét párt, akikkel közösen élhetnénk át egy izgalmas, hármas együttlétet. Alapvetően fontos számomra, hogy mindenki jól érezze magát, ezért mindig figyelek a határokra és az őszinte kommunikációra.
Miért én?
Közvetlen, tiszteletteljes és figyelmes vagyok.
Olyan párokat keresek, akik szintén nyitottak az új élményekre, és fontos számukra, hogy mindenki kényelmesen érezze magát.
Kifejezetten diszkrét vagyok, és nem szeretem a felesleges bonyodalmakat.
Ha érdekelne, hogy csatlakozzak hozzátok, írjatok, és beszéljük meg a részleteket! Várom a válaszokat!
Üdv Dávid
Helyileg Budapest.
Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Holnap (08.28.) 12 óra körülre keresek hellyel rendelkező nőnemű egyént a 13.kerület Forgács utca környékén, akivel testi kontaktusba kerülhetek!
Újpest környékén keresek biszexként szexpartnert!
Ma estére keresünk barátnőmmel négykezes masszázsra sportos, helyes férfi alanyt. Bp. 13. Ker! Ha szeretnél jönni, írj üzenetet.
Két férfi csinos Sub nőt keres.
Szia mindenki. Nőt vagy párt keresek rendszeres diszkrét találkozásra. Vác és környéke előny. Privátban várom a jelentkezést

Ma valaki szex vagy szopas? 16. Ker kornyeken
XI.-XII. kerület, Budaörs környékén most szopatnék/szopnék kocsiban vagy a természetben!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten és környékén. Hármasban és kukkolásban tapasztalt vagyok.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Üdv, 14-15 kerben valaki egy kis kaland? Kocsiban szabadban vagy nálad?
Sziasztok 23 eves ferfi, Hölggyel ismerkedne. Budapest