Sziasztok. Mai napra keresek magamnak partnert Hatvan-Gyöngyös-Pásztó vonalon. Utazni tudok és fogadni is. Megkereséseket prívátban fogadom ! smile
További szép napot mindenkinek!
További szép napot mindenkinek!
Sziasztok, randiznék Bp-en hölgyekkel. 48 éves normális, hetero pasi vagyok. Néhány info az adatlapomon..
Sziasztok ma estére keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas ?????telegram esetleg??
szep napot olyan nyitott parokkal ismerkednek akikkel kiprobalhatnek néhany izgalmas dolgot! Hely kellene utazni tudnek leginklabb 7vegente!
Sziasztok! Budapesten vagyunk, mai napra párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

van
(Ez egy válasz der.medve2.0 üzenetére (ma 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:20

Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma!
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma!
Két férfi csinos sub nöt keres.
Most hellyel rendelkezőt keresünk Budapesten
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas????
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas????
Sziasztok! Budapesten vagyunk, mai napra párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket

Vasárnap délelőtt 10 óra körül kalandoznánk. Budapest
Asszonyok lányok párok ?privi
Sportos, szenvedélyes fiatal srác vagyok. Keresem ma estére azt a nőt, aki szereti a durva, de szenvedélyes szexet. Lakást tudok biztosítani, de szívesen megyek is.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Ma este sex?
40es potens magas pasi keres nőt, párt

Sziasztok!
Olyan 50 körüli bi párt keresek mindenki örömére, ahol a férfinak és a hölgynek is van kedve és türelme megmutatni ezt a fajta élményt. smile Kezdő bi uni beállítottságú vagyok és erősen dolgozik a fantáziám! smile 173 cm magas, egyesek szerint sportos, vékony alkatú. Sajnos helyem nincs, elsősorban Budapest és Pest megye déli részéit propagálom az esti órákban. ...nem 10 percben gondolkodom, szeretem a több órás kölcsönös kényeztetést.
Olyan 50 körüli bi párt keresek mindenki örömére, ahol a férfinak és a hölgynek is van kedve és türelme megmutatni ezt a fajta élményt. smile Kezdő bi uni beállítottságú vagyok és erősen dolgozik a fantáziám! smile 173 cm magas, egyesek szerint sportos, vékony alkatú. Sajnos helyem nincs, elsősorban Budapest és Pest megye déli részéit propagálom az esti órákban. ...nem 10 percben gondolkodom, szeretem a több órás kölcsönös kényeztetést.
Valaki(k) mostanában Pesten vagy környékén?