Vác környékén keresek hölgyet 20-35 év körül
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok!
A héten vasárnap vagy hétfőn (10.26-27) szívesen fogadunk igényes, komoly szándékú, értelmes SRÁCOT vagy PÁRT.
Minőségi helyünk van, ott tudunk találkozni.
SRÁC esetében: 25-45 év közötti, nagy, formás mérettel rendelkező, találkozni is merő, valós pasik érdekelnek csak.
Itt intelligens beszélgetést követően, izgalmas erotikus játékokat (pl. handjob, footjob, közös maszti) tudok elképzelni első alkalommal.
PÁR esetében: 20-35 közötti lány taggal rendelkező, valós, hozzánk hasonló alkatú és igényességű párok írjanak kizárólag!
Itt izgalmas lenne számomra, ha a barátom jelenlétében - a pár szexuális aktusa közben - a lány tag bevezetne a női érintés és csók érzéki világába.
/Akinek ez első alkalommal kevés és párcserét vagy aktust akar azonnal, akkor kérem, NE írjon nekem, mert csakis az érdekelhet, amit világosan leírtam az imént./
Várjuk a komoly, találkozni akaró és merő, a fenti minimális kritériumnak megfelelő, való srácok, párok üzenetét.
Puszi,
Niki
A héten vasárnap vagy hétfőn (10.26-27) szívesen fogadunk igényes, komoly szándékú, értelmes SRÁCOT vagy PÁRT.
Minőségi helyünk van, ott tudunk találkozni.
SRÁC esetében: 25-45 év közötti, nagy, formás mérettel rendelkező, találkozni is merő, valós pasik érdekelnek csak.
Itt intelligens beszélgetést követően, izgalmas erotikus játékokat (pl. handjob, footjob, közös maszti) tudok elképzelni első alkalommal.
PÁR esetében: 20-35 közötti lány taggal rendelkező, valós, hozzánk hasonló alkatú és igényességű párok írjanak kizárólag!
Itt izgalmas lenne számomra, ha a barátom jelenlétében - a pár szexuális aktusa közben - a lány tag bevezetne a női érintés és csók érzéki világába.

/Akinek ez első alkalommal kevés és párcserét vagy aktust akar azonnal, akkor kérem, NE írjon nekem, mert csakis az érdekelhet, amit világosan leírtam az imént./
Várjuk a komoly, találkozni akaró és merő, a fenti minimális kritériumnak megfelelő, való srácok, párok üzenetét.
Puszi,
Niki
30 éves pasikent keresek párokat vagy csajszit !
22cm és jó vastag a farkam, Kamagra van, ha arra vágysz,hogy a nőd jól megdugjak! Írj privát. , Budapesten helyen van, de utazni is tudok
22cm és jó vastag a farkam, Kamagra van, ha arra vágysz,hogy a nőd jól megdugjak! Írj privát. , Budapesten helyen van, de utazni is tudok
2025.10.25.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata! A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Batyus buli
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Batyus buli
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
25.-e szombatra keresünk bipasit mindenki örömére egyaránt
csak üzenetben és fotóval jelentkezz! 30-42 év max
csak üzenetben és fotóval jelentkezz! 30-42 év max
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Ma este Budapest és környékén párokat hallgatnék, néznek szex közben, illetve ha szeretnék csatlakozok is!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat van.
Én jelentkeznék Írj nekem....
(Ez egy válasz Roxxy üzenetére (tegnap 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
A hosszú hétvégén aktív bika fasz?! 13 kerületben
Sziasztok! Hölgyek, párok szombaton egy kellemes masszázs Óbudán?
hosszú hétvége? valami jó közös program?

Sziasztok! Hozzánk hasonló Párt keresnénk négyes gabalyodáshoz. Privát üzenetet várunk.
Mai nap 11 ker és környékén jólenne huncutkodni.
kedves pasi kedves nővel, párral ismerkedne
))) 40-es 190/92 19/6 méretekkel

Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en. 48 éves hetero pasi vagyok.
Sziasztok! Okt 24-26-ig Budapesten leszünk egy wellness szállodába! Estékre keresünk sportos jó farkú srácokat egy kis ejszakai szórakozásra

Sziasztok! Holnap (szerda) délelőtt hármas kalandot kereső párt meglátogatnék. Tudok utazni bárhová. Csak olyan pár keressen, akik tényleg találkozni, és kalandozni szeretnének holnap. Kölcsönös szimpátia esetén bármilyen vágyatokat kielégíteném.
Ma este Budapest és környékén párokat hallgatnék, néznek szex közben, illetve ha szeretnék csatlakozok is!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !